Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση



Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

  • Εκπαιδευτής: Πασιάς Ιωάννης
  • Κυκλοφόρησε: 04-07-2017
  • Επίπεδο: Ενδιάμεσος
  • Διάρκεια:
  • Τιμή: 186.00 €
Πιστοποιητικό:

Δεν παρέχονται Πιστοποιητικά για αυτό το Μάθημα

Πίνακας Περιεχομένων

Εμφανίστηκε
Επίπεδο
4η Ενότητα

Περιγραφή

Το μέλι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα της ελληνικής γης και ο αριθμός εξαγωγών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα εστιάσει σε όλες εκείνες τις χημικές αναλύσεις που απαιτούνται για τον έλεγχο του μελιού και των προϊόντων του με βάση τη διεθνή νομοθεσία και θα εκπαιδεύσει τους μελισσοκόμους σε θέματα διαθρεπτικής επισήμανσης και κατασκευής της ετικέτας του μελιού. Επίσης θα ασχοληθεί με θέματα νοθείας αλλά και με θέματα που θα αφορούν τη σύγχρονη μελισσοκομία για να αναδειχτούν τα προϊόντα σας.

Τιμή

Όνομα Πλάνου Τιμή
6 Μήνες: 186.00 €

Εκπαιδευτής

Πασιάς Ιωάννης

Χημικός Δρ. ΕΚΠΑ, Τεχν. Υπ. Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων «Πασιάς-Ραπτοπούλου»

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Μαθήματα του συγεκριμένου Εκπαιδευτή

Όνομα Επίπεδο Ημερομηνία Κυκλοφορίας
Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων 30-06-2017
Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές 04-07-2017
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα 10-07-2017
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προσδιορισμού Βαρέων Μετάλλων σε Τρόφιμα 31-08-2017
Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων - Ισχυρισμοί Υγείας για Ανάδειξη Προϊόντων 13-09-2017
Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017 25-09-2017
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Οξύτητας και Τιμών Κ για Ποιοτική Κατάταξη και Αντιμετώπιση φαινομένων Νοθείας Ελαιολάδου 26-05-2018
Promo: Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων 20-09-2018
Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος 10-12-2018
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP 19-03-2019
Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων 25-07-2019
Γυρεοσκοπική Εξέταση Μελιού 30-07-2019
Απάτη Τροφίμων - Food Fraud 30-09-2019
50+1 Ερωτήσεις της Εξωτερικής Επιθεώρησης Συστημάτων ISO 22000-BRC-IFS 10-02-2020
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση 17-02-2020
Chemical Analysis and Food Quality Control 30-04-2020
Κατάσταση Ασκήσεων
Εμφανίστηκε
Διάρκεια
Επίπεδο
4η Ενότητα

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Please enable the javascript to submit this form

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.790.1217

Socials

Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code