Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση



food industry

Η ανάλυση επικινδυνότητας στα τρόφιμα αποτελεί από τις πλέον σημαντικές διαδικασίες για την κατασκευή των διαγραμμάτων ροής της βιομηχανίας τροφίμων, αλλά και στην επιλογή των κρίσιμων σημείων ελέγχου ή των λειτουργικών προαπαιτούμενων προγραμμάτων.

Περισσότερα...

Aθρόες Εγγραφές στο Θερινό μας Σχολείο Εκμάθησης Χημικών Αναλύσεων

Περισσότερες από τις μισές θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί για το θερινό μας σχολείο εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων. Η μοναδικότητα του, η σπουδαιότητα του αλλά και η καινοτομία στο γεγονός ότι όλα τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως το έχουν κάνει ανάρπαστο.

Περισσότερα...

webinar summer schooll

Μετά την περσινή επιτυχία του θερινού σχολείου εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων φέτος το καλοκαίρι είναι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διοργάνωση του. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 20-07-2019 έως 24-07-2019 από τις 17:00-21:00

Οι θεματικές ενότητες θα είναι:

Περισσότερα...

Η απάτη τροφίμων αποτελεί στις μέρες μας από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τα συστήματα ποιότητας και τους εθνικούς φορείς ελέγχου. Ως απάτη τροφίμων ορίζεται ένα ευρύ φάσμα αλλοιώσεων και δολιοφθοράς που σχετίζεται με την παραπλάνηση του πελάτη και καταναλωτή. Σε αυτά περιλαμβάνονται καταστάσεις όπως:

Περισσότερα...

Μένουμε σπίτι αλλά συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε

Η Webinarium με αίσθηση ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που μένετε σπίτι, αλλά θέλετε να συνεχίσετε να είστε ενήμεροι προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα εξ αποστάσεως προγράμματα (e-learning).

Περισσότερα...

Στις 14 Μαρτίου ξεκινάει το εξ αποστάσεως σπουδαίο σεμινάριο (webinar) που θα αφορά το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 και τη βιομηχανία τροφίμων. To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. 

Περισσότερα...

Κάθε αναλυτική μέθοδος που αφορά τη χημική ανάλυση και τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων απαιτεί συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης για να χαρακτηριστεί κατάλληλη για το σκοπό ανάπτυξης της (fit for purpose). Ας δούμε τις πιο συχνές απορίες στο κομμάτι της ανάπτυξης και επικύρωσης μεθόδου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 17025:2017.

Περισσότερα...

Το ISO 22000:2018 αποτελεί από τα σημαντικότερα διεθνή πρότυπα που αφορά την ασφάλεια τροφίμων και εφαρμόζεται σήμερα από την πληθώρα των επιχειρήσεων που σχεδιάζουν, διακινούν ή τυποποιούν τρόφιμα. Στην ουσία αποτελεί μια ομάδα κανόνων διοίκησης, οργάνωσης, κατανόησης επικινδυνότητας, υγιεινής και ασφάλειας που εξασφαλίζει την παραγωγή ασφαλών προϊόντων για τον καταναλωτή.

Περισσότερα...

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Please enable the javascript to submit this form

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.790.1217

Socials

Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code