Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση



14
Μαρ
2020

Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

14-Μαρ-2020 17:00 - 04-Απρ-2020 20:00
160€
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

15
Φεβ
2020

Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

15-Φεβ-2020 11:00 - 16-Φεβ-2020 14:00
200€
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που αφορούν τις νέες απαιτήσεις του παγκόσμιου προτύπου (British Retail Consortium). Στο σεμινάριο ερμηνεύονται όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του προτύπου από την οπτική του εξωτερικού επιθεωρητή, ενώ παράλληλα αναφέρονται το σεμινάριο θα είναι εξειδικευμένο στην πραγματικότητα της σύγχρονης Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων.

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

09
Φεβ
2020

50+1 Ερωτήσεις της Εξωτερικής Επιθεώρησης Συστημάτων ISO 22000-BRC-IFS

09-Φεβ-2020 11:00 -15:00
120€
50+1 Ερωτήσεις της Εξωτερικής Επιθεώρησης Συστημάτων ISO 22000-BRC-IFS

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που αφορούν τον τρόπο που διεξάγεται μια εξωτερική επιθεώρηση συστημάτων που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων. Οι ερωτήσεις είναι εξειδικευμένες πάνω στις νέες εκδόσεις των συστημάτων ISO 22000:2018, BRC και IFS. Το σεμινάριο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με τη βιομηχανία τροφίμων καθώς και με εκείνους που ασχολούνται ως επιθεωρητές συστημάτων ποιότητας.

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

11
Ιαν
2020

Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

11-Ιαν-2020 17:00 - 01-Φεβ-2020 20:00
180€
Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

Το σύστημα ποιότητας ISO 17025:2017

αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των αποτελεσμάτων και των υπηρεσιών που παρέχονται από ένα χημικό εργαστήριο. Αποτελεί προϋπόθεση για κάθε εργαστήριο που επιθυμεί να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες με εξαγωγικό χαρακτήρα καθώς και με δημόσιους φορείς. Επίσης στο χώρο του εργασιακού ανταγωνισμού απαιτεί προϋπόθεση για κάθε νέο που επιθυμεί να εργαστεί σε ένα αναλυτικό χημικό εργαστήριο να γνωρίζει τις εξειδικευμένες απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

08
Δεκ
2019

Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

08-Δεκ-2019 11:00 -15:00
93€
Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Οι υγειονομικοί όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών άλλαξαν πρόσφατα, σύμφωνα με το καινούργιο ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017. Οι προϋποθέσεις λοιπόν που πρέπει να πληροί μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε να είναι καλυμμένη για οποιοδήποτε υγειονομικό έλεγχο, έχουν πλέον αυξηθεί. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα περιγραφούν πλήρως όλες οι απαιτήσεις της νέας αγορανομικής διάταξης που αφορούν τους κανόνες υγιεινής, τα απαιτούμενα αρχεία, την εκπαίδευση προσωπικού και εξειδικευμένες απαιτήσεις για κάθε διαφορετικό είδος επιχείρησης. Θέλετε η επιχείρηση σας να είναι έτοιμη για κάθε υγειονομικό έλεγχο και να ξεχωρίσει προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας;

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

13
Οκτ
2018

Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων - Τα Πάντα για τη Σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων

13-Οκτ-2018 11:00 -15:00
180€
Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων - Τα Πάντα για τη Σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθούν οι ορισμοί, στόχοι και στάδια ποιοτικού ελέγχου, ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων. Θα περιγραφούν αναλυτικά και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία όλες οι μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου, καθώς και η αποτύπωση του οργανογράμματος μιας μικρομεσαίας ή μεγάλης επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

28
Αυγ
2017

Σύστημα Ποιότητας ISO 22000-HACCP προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας

28-Αυγ-2017 17:00 -21:00
99€
Σύστημα Ποιότητας ISO 22000-HACCP προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας

Το σύστημα ποιότητας ISO 22000 αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη παραγωγής ασφαλών τροφίμων που εφαρμόζεται σε όλους τους οργανισμούς που παράγουν, συσκευάζουν, διακινούν, αποθηκεύουν, προμηθεύουν ή διαχειρίζονται τρόφιμα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες εκείνες οι απαραίτητες συνθήκες που θα πρέπει να τηρούνται στο χώρο μιας ξενοδοχειακής μονάδας για να διασφαλίσει την υγιεινή των τροφίμων που παράγει ή διαχειρίζεται. Τα μέτρα αυτά έχουν σχέση με τις κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης, τον εξοπλισμό, το προσωπικό, τα προγράμματα καθαρισμού, απολύμανσης και απεντομώσεων αλλά και με τις διαδικασίες που ακολουθεί η  επιχείρηση. Έχουν σχέση όμως και με την παραγωγική διαδικασία όπως διαμορφώνονται τα στάδιά της (προμήθεια, μεταφορά, παραλαβή, αποθήκευση, προετοιμασία, επεξεργασία, και διάθεση/σερβίρισμα). Δώστε στην επιχείρηση σας την προστιθέμενη αξία που της αξίζει!

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Please enable the javascript to submit this form

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.790.1217

Socials

Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code