fbpx

Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση



24
Οκτ
2020

COVID-19: Μέτρα προφύλαξης και προαπαιτούμενα προγράμματα πρόληψης για βιομηχανία, τουριστικά καταλύματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

24-Οκτ-2020 16:00 -20:00
100€
COVID-19: Μέτρα προφύλαξης και προαπαιτούμενα προγράμματα πρόληψης για βιομηχανία, τουριστικά καταλύματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

COVID-19

Το συγκεκριμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο παρέχει την απαιτούμενη εκπαίδευση πάνω σε θέματα επικινδυνότητας από την πανδημία και αποτελεί εφόδιο για κάθε βιομηχανία, τουριστική επιχείρηση αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.Το συγκεκριμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο παρέχει την απαιτούμενη εκπαίδευση πάνω σε θέματα επικινδυνότητας από την πανδημία και αποτελεί εφόδιο για κάθε βιομηχανία, τουριστική επιχείρηση αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

31
Οκτ
2020

Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων

31-Οκτ-2020 16:00 - 01-Νοε-2020 20:00
124€
Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά την εκτίμηση της αβεβαιότητας των χημικών μετρήσεων. Η αβεβαιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της χημικής μέτρησης και είναι υποχρεωτική η εκτίμησή της στα εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων που δουλεύουν με βάση το πρότυπο ISO 17025 και είναι διαπιστευμένα ως προς αυτό.

14
Νοε
2020

Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

14-Νοε-2020 17:00 - 19-Δεκ-2020 20:00
155€
Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

Η ποιότητα και η ασφάλεια των τροφίμων είναι συνυφασμένη με τη χημική ανάλυση όπως αυτή επιτάσσεται από την εκάστοτε νομοθεσία. Χημικοί και μικροβιολογικοί επιμολυντές, νοθεία και κακή συντήρηση αποτελούν τους βασικούς άξονες μείωσης της ποιότητας ενός τροφίμου. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρουσιάζονται όλες εκείνες οι χημικές αναλύσεις που επιβάλλονται από τη νομοθεσία για τον έλεγχο των τροφίμων, καθώς και οι απαραίτητες από το νόμο αναλύσεις για τον καθορισμό διαφόρων ισχυρισμών υγείας. Θέλετε να γίνετε ο ειδικός;

16
Ιαν
2021

Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

16-Ιαν-2021 17:00 - 06-Φεβ-2021 20:00
180€
Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

Το σύστημα ποιότητας ISO 17025:2017

αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των αποτελεσμάτων και των υπηρεσιών που παρέχονται από ένα χημικό εργαστήριο. Αποτελεί προϋπόθεση για κάθε εργαστήριο που επιθυμεί να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες με εξαγωγικό χαρακτήρα καθώς και με δημόσιους φορείς. Επίσης στο χώρο του εργασιακού ανταγωνισμού απαιτεί προϋπόθεση για κάθε νέο που επιθυμεί να εργαστεί σε ένα αναλυτικό χημικό εργαστήριο να γνωρίζει τις εξειδικευμένες απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;

13
Φεβ
2021

Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017

13-Φεβ-2021 16:00 -20:00
100€
Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά την εκτίμηση της αβεβαιότητας των χημικών μετρήσεων. Η αβεβαιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της χημικής μέτρησης και είναι υποχρεωτική η εκτίμησή της στα εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων που δουλεύουν με βάση το πρότυπο ISO 17025 και είναι διαπιστευμένα ως προς αυτό.

06
Μαρ
2021

Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

06-Μαρ-2021 11:00 - 07-Μαρ-2021 14:00
200€
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που αφορούν τις νέες απαιτήσεις του παγκόσμιου προτύπου (British Retail Consortium). Στο σεμινάριο ερμηνεύονται όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του προτύπου από την οπτική του εξωτερικού επιθεωρητή, ενώ παράλληλα αναφέρονται το σεμινάριο θα είναι εξειδικευμένο στην πραγματικότητα της σύγχρονης Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων.

20
Μαρ
2021

Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

20-Μαρ-2021 17:00 - 10-Απρ-2020 20:00
160€
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.790.1217

Socials

Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code