fbpx

Δεν είστε συνδεδεμένοι. Το ενημερωτικό δελτίο μπορεί να περιλαμβάνει ορισμένες πληροφορίες χρήστη, επομένως ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά.

Webinarium | Προσεχή Σεμινάρια

Webinarium | Προσεχή Σεμινάρια
Εάν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σωστά, δείτε το online
--
--
---

ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

Το μέλι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα της ελληνικής γης και ο αριθμός εξαγωγών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα εστιάσει σε όλες εκείνες τις χημικές αναλύσεις που απαιτούνται για τον έλεγχο του μελιού και των προϊόντων του με βάση τη διεθνή νομοθεσία και θα εκπαιδεύσει τους μελισσοκόμους σε θέματα διαθρεπτικής επισήμανσης και κατασκευής της ετικέτας του μελιού.

 




 

Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025

Το σύστημα ποιότητας ISO 17025 αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των αποτελεσμάτων και των υπηρεσιών που παρέχονται από ένα χημικό εργαστήριο. Αποτελεί προϋπόθεση για κάθε εργαστήριο που επιθυμεί να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες με εξαγωγικό χαρακτήρα καθώς και με δημόσιους φορείς.

 


 

Τα Μυστικά της Πώλησης: Βασικές Φάσεις και Συμβουλές Επιτυχίας!

Η πώληση αποτελεί το σημαντικότερο μέρος όσον αφορά την εισροή εσόδων σε μια επιχείρηση. Απαιτεί σωστό προγραμματισμό, σχεδιασμό, και άρτια εκτέλεση της στρατηγικής. Η σπουδαιότητα του ρόλου που έχει ο πωλητής καθιστά την συνεχή εκπαίδευση του μονόδρομο για την επαγγελματική του επιτυχία.

 
 
---

Αποκτήστε ολοκληρωμένες λύσεις!

Προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσουν την επιχείρηση σας!

Στο e-shop μας θα βρείτε προϊόντα σχετικά με ετικέτες τρόφιμων για άτομα που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα των εξαγωγών, προϊόντα που αφορούν κυρίω εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα ώστε να τους παρέχουν οργανωτικές λύσεις στην καθημερινή τους λειτουργία, καθώς και προϊόντα που αφορούν την παρουσίαση (εργασιών, αποτελεσμάτων) σε συνέδρια και ημερίδες. Για πιο συγκεριμένες λύσεις, παρακαλούμε να εποικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Επισκεφτείτε το e-shop μας!

Follow us | facebook twitter pinterest rss
--
--
Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε πλέον τα νέα μας, unsubscribe