Live Webinars
Η ενότητα των Live Webinars:
Chemical Analysis and Food Quality Control

Περιγραφή Webinar
Η ποιότητα και η ασφάλεια των τροφίμων είναι συνυφασμένη με τη χημική ανάλυση όπως αυτή επιτάσσεται από την εκάστοτε νομοθεσία. Χημικοί και μικροβιολογικοί επιμολυντές, νοθεία και κακή συντήρηση αποτελούν τους βασικούς άξονες μείωσης της ποιότητας ενός τροφίμου. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρουσιάζονται όλες εκείνες οι χημικές αναλύσεις που επιβάλλονται από τη νομοθεσία για τον έλεγχο των τροφίμων, καθώς και οι απαραίτητες από το νόμο αναλύσεις για τον καθορισμό διαφόρων ισχυρισμών υγείας. Θέλετε να γίνετε ο ειδικός;
Στόχος Webinar
- Εκπαίδευση και κατάρτιση πάνω στην κατανόηση των απαιτήσεων του ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων
- Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την διατροφική επισήμανση των τροφίμων
- Κατανόηση για το ποιες χημικές αναλύσεις είναι απαραίτητες αλλά και ποιες είναι απαραίτητες για ισχυρισμούς υγείας
- Κατανόηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας πάνω στις απαραίτητες χημικές αναλύσεις που αφορούν τρόφιμα
- Εκπαίδευση για προστασία από πιθανά κρούσματα νοθείας
- Κατανόηση της μορφής της ετικέτας της διαθρεπτική επισήμανσης πάνω σε ένα τρόφιμο
- Απόκτηση γνώσης πάνω σε εξειδικευμένες χημικές αναλύσεις που αφορούν τη διατροφική επισήμανση των τροφίμων και τον προσδιορισμό των επιμολυντών
- Ανίχνευση νοθείας σε τρόφιμα μαζικής κατανάλωσης, όπως γάλα, ελαιόλαδο, μέλι κ.ά.
- Απόκτηση έγγραφης μαρτυρίας (πιστοποιητικού) των εκπαιδευομένων για την γνώση τους πάνω στα θέματα σχετικά με την ποιότητα του ελαιολάδου
Θεματικές ενότητες
Χρονικός Καταμερισμός Webinar
Το webinar θα διεξαχθεί σε έξι τρίωρα στις παρακάτω ημερομηνίες:
1η Ενότητα - Σύγχρονες αναλυτικές τεχνικές
2η Ενότητα - Σύγχρονες αναλυτικές τεχνικές και εισαγωγή στο ISO 17025
3η Ενότητα - Ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδων με βάση το πρότυπο ISO 17025
4η Ενότητα - Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων και αναλυτική περιγραφή μεθόδων προσδιορισμού λίπους και πρωτεϊνών-Ισχυρισμοί υγείας.
5η Ενότητα - Περιγραφή προσδιορισμού υγρασίας, τέφρας, περιεκτικότητας σε αλάτι και υδατανθράκων για κατασκευή διαθρεπτικής επισήμανσης.
6η Ενότητα - Κανόνες υγιεινής σε εστιατόρια και πως να αναγνωρίζετε τη νοθεία σε τρόφιμα όπως το ελαιόλαδο, το μέλι και το γάλα
Συνολική Διάκρεια Webinar: 18 ώρες
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Τύπος Εγγραφής: | Ατομική Εγγραφή | Ομαδική Εγγραφή |
Τιμή: | 155€ | 150€ (άτομο) |
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Το ποσό του webinar μπορεί να καταβληθεί και σε 3 άτοκες δόσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 14-Νοε-2020 17:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 18-Ιαν-2020 20:00 |
Ημερομηνία Έναρξης Εγγραφών | 05-Αυγ-2019 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 20 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 12-Νοε-2020 |
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) | 279€ |