fbpx

Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

  • Εκπαιδευτής: Πασιάς Ιωάννης
  • Κυκλοφόρησε: 19-03-2019
  • Επίπεδο: Ενδιάμεσος
  • Διάρκεια:
  • Τιμή: 160.00 €
Πιστοποιητικό:

Απαιτείται να ολοκληρωθούν όλα τα Μαθήματα

Πίνακας Περιεχομένων

Εμφανίστηκε
Επίπεδο
4η Ενότητα

Περιγραφή

To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;

Τιμή

Όνομα Πλάνου Τιμή
6 Μήνες: 160.00 €

Εκπαιδευτής

Πασιάς Ιωάννης

Χημικός Δρ. ΕΚΠΑ, Τεχν. Υπ. Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων «Πασιάς-Ραπτοπούλου»

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Μαθήματα του συγεκριμένου Εκπαιδευτή

Όνομα Επίπεδο Ημερομηνία Κυκλοφορίας
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προσδιορισμού Βαρέων Μετάλλων σε Τρόφιμα 31-08-2017
Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων 30-06-2017
Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων - Ισχυρισμοί Υγείας για Ανάδειξη Προϊόντων 13-09-2017
Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές 04-07-2017
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα 10-07-2017
Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017 25-09-2017
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Οξύτητας και Τιμών Κ για Ποιοτική Κατάταξη και Αντιμετώπιση φαινομένων Νοθείας Ελαιολάδου 26-05-2018
Promo: Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων 20-09-2018
Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος 10-12-2018
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP 19-03-2019
Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων 25-07-2019
Γυρεοσκοπική Εξέταση Μελιού 30-07-2019
Απάτη Τροφίμων - Food Fraud 30-09-2019
50+1 Ερωτήσεις της Εξωτερικής Επιθεώρησης Συστημάτων ISO 22000-BRC-IFS 10-02-2020
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση 17-02-2020
Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017 13-02-2021
Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης 07-06-2020
Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων για εξαγωγή στις ΗΠΑ - Υπόδειγμα αίτησης στον FDA 15-07-2020
Οδηγός Ορθής Πρακτικής Οικοτεχνιών - Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας και Προαπαιτούμενα για τη Λειτουργία της 12-06-2021
Θρέψη για Υψηλή Απόδοση Ελιάς και Ποιότητας Ελαιολάδου 25-10-2021
Λίπανση και Θρέψη Καρυδιάς και Αμυγδαλιάς - Παραγωγή και Τρόποι Ανάδειξης Ποιοτικών Προϊόντων 09-02-2022
Σύστημα Ποιότητας Τροφίμων IFS-Version 7.0 15-03-2022
Ποιότητα Μελιού και Προϊόντων του - Απαιτήσεις Νομοθεσίας και Ετικέτα Ανάλογα τη Χώρα Διακίνησης ή Εξαγωγής 15-03-2022
Κατάσταση Ασκήσεων
Εμφανίστηκε
Διάρκεια
Επίπεδο
4η Ενότητα