Εισηγητές
Ραπτοπούλου Καλομοίρα
MSc Χημείας
Η Ραπτοπούλου Καλομοίρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην Χημεία Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 2013.
Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, αλλά και στον ποιοτικό έλεγχο σε βιομηχανίες τροφίμων, και στην εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας (ISO 17025, ISO 22000 ) σε χημικά εργαστήρια και βιομηχανίες. Από το 2017 είναι ιδιοκτήτρια του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου στην Λαμία.
Είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων και βιβλίων με θέμα την Χημεία Τροφίμων.