fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)

Live Webinars

Η ενότητα των Live Webinars:

Webinars

12
Μαρ
2022

Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

12-Μαρ-2022 17:00 - 02-Απρ-2022 20:00
160€
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;

19
Φεβ
2022

Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων - Ισχυρισμοί Υγείας για Ανάδειξη Προϊόντων

19-Φεβ-2022 11:00 -15:00
87€
Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων - Ισχυρισμοί Υγείας για Ανάδειξη Προϊόντων

Η διαθρεπτική επισήμανση έχει γίνει υποχρεωτική για την πλειονότητα των τροφίμων ήδη από τις αρχές του 2017. Η άγνοια οδηγεί πολλές φορές σε παραβιάσεις και πρόστιμα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα ενημερωθείτε για όλες εκείνες της πληροφορίες που πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται σε ένα τρόφιμο καθώς και τους ισχυρισμούς υγείας που θα οδηγήσουν σε απογείωση του δικού σας προϊόντος.

08
Ιαν
2022

Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

08-Ιαν-2022 17:00 - 29-Ιαν-2022 20:00
180€
Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

Το σύστημα ποιότητας ISO 17025:2017 αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των αποτελεσμάτων και των υπηρεσιών που παρέχονται από ένα χημικό εργαστήριο. Αποτελεί προϋπόθεση για κάθε εργαστήριο που επιθυμεί να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες με εξαγωγικό χαρακτήρα καθώς και με δημόσιους φορείς.

13
Νοε
2021

Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

13-Νοε-2021 17:00 - 18-Δεκ-2021 20:00
155€
Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

Η ποιότητα και η ασφάλεια των τροφίμων είναι συνυφασμένη με τη χημική ανάλυση όπως αυτή επιτάσσεται από την εκάστοτε νομοθεσία. Χημικοί και μικροβιολογικοί επιμολυντές, νοθεία και κακή συντήρηση αποτελούν τους βασικούς άξονες μείωσης της ποιότητας ενός τροφίμου. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρουσιάζονται όλες εκείνες οι χημικές αναλύσεις που επιβάλλονται από τη νομοθεσία για τον έλεγχο των τροφίμων, καθώς και οι απαραίτητες από το νόμο αναλύσεις για τον καθορισμό διαφόρων ισχυρισμών υγείας. Θέλετε να γίνετε ο ειδικός;

24
Οκτ
2021

Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων

24-Οκτ-2021 16:00 - 31-Οκτ-2021 20:00
124€
Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά την εκτίμηση της αβεβαιότητας των χημικών μετρήσεων. Η αβεβαιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της χημικής μέτρησης και είναι υποχρεωτική η εκτίμησή της στα εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων που δουλεύουν με βάση το πρότυπο ISO 17025 και είναι διαπιστευμένα ως προς αυτό.

17
Οκτ
2021

Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Οξύτητας και Τιμών Κ για Ποιοτική Κατάταξη και Αντιμετώπιση φαινομένων Νοθείας Ελαιολάδου

17-Οκτ-2021 11:00 -15:00
100€
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Οξύτητας και Τιμών Κ για Ποιοτική Κατάταξη και Αντιμετώπιση φαινομένων Νοθείας Ελαιολάδου

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν με λεπτομέρεια η ανάλυση της οξύτητας και των τιμών Κ232, Κ270 ή 268 και ΔΚ. Οι συγκεκριμένες αναλύσεις αποτελούν τις πρώτες και πλέον σημαντικές αναλύσεις που επιβάλλει η νομοθεσία για την ποιοτική κατάταξη του ελαιολάδου σε εξαιρετικά παρθένο ή παρθένο ελαιόλαδο.

19
Ιουλ
2021

Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων

19-Ιουλ-2021 17:00 - 23-Ιουλ-2021 21:00
250€
Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων

Το θερινό σχολείο των εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων αποτελεί τη βάση για κάθε χημικό, τεχνολόγο τροφίμων, γεωπόνο ή συναφούς ειδικότητας ώστε να ανταπεξέλθει στην αγορά εργασίας. Το θερινό σχολείο παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες εκπαίδευσης ώστε να παράσχει στους αποφοίτους του την ουσιαστική ενδυνάμωση των γνώσεων τους και κατ’ επέκταση την ενίσχυση των βιογραφικών τους.

12
Ιουν
2021

Οδηγός Ορθής Πρακτικής Οικοτεχνιών - Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας και Προαπαιτούμενα για τη Λειτουργία της

12-Ιουν-2021 16:00 -20:00
60€
Οδηγός Ορθής Πρακτικής Οικοτεχνιών - Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας και Προαπαιτούμενα για τη Λειτουργία της

Με το Ν. 4235/2014 και την ΥΑ 4912/120862/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία αγρότη και στα μέλη της οικογένειάς του να κάνουν παραγωγή τροφίμων, μεταποιώντας τα αγροτικά προϊόντα δικής του παραγωγής.

Τα τρόφιμα αυτά παρασκευάζονται στο χώρο της αγροτικής εκμετάλλευσης ή της αγροτικής κατοικίας, ο οποίος ονομάζεται μονάδα τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής (ή Οικοτεχνία).

05
Ιουν
2021

Βασικές Αρχές και Εφαρμογές HPLC και LC-MS/MS στη Σύγχρονη Αναλυτική Χημεία

05-Ιουν-2021 16:00 - 06-Ιουν-2021 20:00
120€
Βασικές Αρχές και Εφαρμογές HPLC και LC-MS/MS στη Σύγχρονη Αναλυτική Χημεία

Μάθετε όλες τις βασικές θεωρίες της υγροχρωματογραφίας μαζί με πρακτικές εφαρμογές στον κλάδο της ανάλυσης τροφίμων

22
Μάι
2021

Παραγωγική διαδικασία για τυποποίηση ποιοτικού ελαιόλαδου - Ισχυρισμοί υγείας - Ετικέτα τελικού προϊόντος - Αρχές διασφάλισης ποιότητας

22-Μάι-2021 16:00 -20:00
60€
Παραγωγική διαδικασία για τυποποίηση ποιοτικού ελαιόλαδου - Ισχυρισμοί υγείας - Ετικέτα τελικού προϊόντος - Αρχές διασφάλισης ποιότητας

Το σεμινάριο έχει σκοπό να παρουσιάσει αντικείμενα και δεξιότητες που πρέπει να ακολουθούνται από τα ελαιοτριβεία και τα τυποποιητήρια σε ότι αφορά την υγιεινή, την επαγγελματική ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος, την ταυτοποίηση των κινδύνων, την αξιολόγηση των κρίσιμων σημείων ελέγχου, τη διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας, της επισήμανσης, της ποιότητας, του οργανοληπτικού ελέγχου και της περιβαλλοντικής νομοθεσίας & διαχείρισης.

08
Μάι
2021

Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

08-Μάι-2021 11:00 - 09-Μάι-2021 14:00
200€
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που αφορούν τις νέες απαιτήσεις του παγκόσμιου προτύπου (British Retail Consortium). Στο σεμινάριο ερμηνεύονται όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του προτύπου από την οπτική του εξωτερικού επιθεωρητή, ενώ παράλληλα αναφέρονται το σεμινάριο θα είναι εξειδικευμένο στην πραγματικότητα της σύγχρονης Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων.

13
Φεβ
2021

Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017

13-Φεβ-2021 16:00 -20:00
100€
Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά την εκτίμηση της αβεβαιότητας των χημικών μετρήσεων. Η αβεβαιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της χημικής μέτρησης και είναι υποχρεωτική η εκτίμησή της στα εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων που δουλεύουν με βάση το πρότυπο ISO 17025 και είναι διαπιστευμένα ως προς αυτό.

24
Οκτ
2020

COVID-19: Μέτρα προφύλαξης και προαπαιτούμενα προγράμματα πρόληψης για βιομηχανία, τουριστικά καταλύματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

24-Οκτ-2020 16:00 -20:00
100€
COVID-19: Μέτρα προφύλαξης και προαπαιτούμενα προγράμματα πρόληψης για βιομηχανία, τουριστικά καταλύματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το συγκεκριμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο παρέχει την απαιτούμενη εκπαίδευση πάνω σε θέματα επικινδυνότητας από την πανδημία και αποτελεί εφόδιο για κάθε βιομηχανία, τουριστική επιχείρηση αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

11
Ιουλ
2020

Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων για εξαγωγή στις ΗΠΑ - Υπόδειγμα αίτησης στον FDA

11-Ιουλ-2020 17:00 -21:00
124€
Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων για εξαγωγή στις ΗΠΑ - Υπόδειγμα αίτησης στον FDA

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα ενημερωθείτε για όλες εκείνες της πληροφορίες που πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται επί της ετικέτας, τους πιθανούς ισχυρισμού υγείας που μπορείτε να χρησιμοποιείτε αλλά και για τον τρόπο δημιουργίας της αίτησης εγγραφής στον FDA που είναι προαπαιτούμενη.

04
Ιουλ
2020

Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

04-Ιουλ-2020 17:00 -20:00
180€
Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα εστιάσει σε όλες εκείνες τις χημικές αναλύσεις που απαιτούνται για τον έλεγχο του μελιού και των προϊόντων του με βάση τη διεθνή νομοθεσία και θα εκπαιδεύσει τους μελισσοκόμους σε θέματα διαθρεπτικής επισήμανσης και κατασκευής της ετικέτας του μελιού.

06
Ιουν
2020

Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης

06-Ιουν-2020 11:00 -14:00
124€
Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης

H βιομηχανία ζάχαρης αποτελεί από τις πλέον σπουδαίες στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων καθώς η ζάχαρη αποτελεί την κυρίαρχη γλυκαντική ουσία. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα γίνει πλήρης εκπαίδευση πάνω σε θέματα που αφορούν τις απαιτούμενες χημικές αναλύσεις, τα συστήματα ποιότητας που θα πρέπει να τηρούνται καθώς και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Κατηγορίες

Προσεχή Webinars

Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)