fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)

Live Webinars

Η ενότητα των Live Webinars:

Webinars

30
Οκτ
2021

Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων

30-Οκτ-2021 16:00 - 31-Οκτ-2021 20:00
124€
Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά την εκτίμηση της αβεβαιότητας των χημικών μετρήσεων. Η αβεβαιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της χημικής μέτρησης και είναι υποχρεωτική η εκτίμησή της στα εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων που δουλεύουν με βάση το πρότυπο ISO 17025 και είναι διαπιστευμένα ως προς αυτό.

12
Ιουν
2021

Οδηγός Ορθής Πρακτικής Οικοτεχνιών - Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας και Προαπαιτούμενα για τη Λειτουργία της

12-Ιουν-2021 16:00 -20:00
60€
Οδηγός Ορθής Πρακτικής Οικοτεχνιών - Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας και Προαπαιτούμενα για τη Λειτουργία της

Με το Ν. 4235/2014 και την ΥΑ 4912/120862/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία αγρότη και στα μέλη της οικογένειάς του να κάνουν παραγωγή τροφίμων, μεταποιώντας τα αγροτικά προϊόντα δικής του παραγωγής.

Τα τρόφιμα αυτά παρασκευάζονται στο χώρο της αγροτικής εκμετάλλευσης ή της αγροτικής κατοικίας, ο οποίος ονομάζεται μονάδα τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής (ή Οικοτεχνία).

05
Ιουν
2021

Βασικές Αρχές και Εφαρμογές HPLC και LC-MS/MS στη Σύγχρονη Αναλυτική Χημεία

05-Ιουν-2021 16:00 - 06-Ιουν-2021 20:00
120€
Βασικές Αρχές και Εφαρμογές HPLC και LC-MS/MS στη Σύγχρονη Αναλυτική Χημεία

Μάθετε όλες τις βασικές θεωρίες της υγροχρωματογραφίας μαζί με πρακτικές εφαρμογές στον κλάδο της ανάλυσης τροφίμων

22
Μάι
2021

Παραγωγική διαδικασία για τυποποίηση ποιοτικού ελαιόλαδου - Ισχυρισμοί υγείας - Ετικέτα τελικού προϊόντος - Αρχές διασφάλισης ποιότητας

22-Μάι-2021 16:00 -20:00
60€
Παραγωγική διαδικασία για τυποποίηση ποιοτικού ελαιόλαδου - Ισχυρισμοί υγείας - Ετικέτα τελικού προϊόντος - Αρχές διασφάλισης ποιότητας

Το σεμινάριο έχει σκοπό να παρουσιάσει αντικείμενα και δεξιότητες που πρέπει να ακολουθούνται από τα ελαιοτριβεία και τα τυποποιητήρια σε ότι αφορά την υγιεινή, την επαγγελματική ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος, την ταυτοποίηση των κινδύνων, την αξιολόγηση των κρίσιμων σημείων ελέγχου, τη διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας, της επισήμανσης, της ποιότητας, του οργανοληπτικού ελέγχου και της περιβαλλοντικής νομοθεσίας & διαχείρισης.

08
Μάι
2021

Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

08-Μάι-2021 11:00 - 09-Μάι-2021 14:00
200€
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που αφορούν τις νέες απαιτήσεις του παγκόσμιου προτύπου (British Retail Consortium). Στο σεμινάριο ερμηνεύονται όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του προτύπου από την οπτική του εξωτερικού επιθεωρητή, ενώ παράλληλα αναφέρονται το σεμινάριο θα είναι εξειδικευμένο στην πραγματικότητα της σύγχρονης Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων.

20
Μαρ
2021

Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

20-Μαρ-2021 17:00 - 10-Απρ-2021 20:00
160€
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;

13
Φεβ
2021

Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017

13-Φεβ-2021 16:00 -20:00
100€
Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά την εκτίμηση της αβεβαιότητας των χημικών μετρήσεων. Η αβεβαιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της χημικής μέτρησης και είναι υποχρεωτική η εκτίμησή της στα εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων που δουλεύουν με βάση το πρότυπο ISO 17025 και είναι διαπιστευμένα ως προς αυτό.

16
Ιαν
2021

Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

16-Ιαν-2021 17:00 - 06-Φεβ-2021 20:00
180€
Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

Το σύστημα ποιότητας ISO 17025:2017 αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των αποτελεσμάτων και των υπηρεσιών που παρέχονται από ένα χημικό εργαστήριο. Αποτελεί προϋπόθεση για κάθε εργαστήριο που επιθυμεί να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες με εξαγωγικό χαρακτήρα καθώς και με δημόσιους φορείς.

14
Νοε
2020

Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

14-Νοε-2020 17:00 - 19-Δεκ-2020 20:00
155€
Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

Η ποιότητα και η ασφάλεια των τροφίμων είναι συνυφασμένη με τη χημική ανάλυση όπως αυτή επιτάσσεται από την εκάστοτε νομοθεσία. Χημικοί και μικροβιολογικοί επιμολυντές, νοθεία και κακή συντήρηση αποτελούν τους βασικούς άξονες μείωσης της ποιότητας ενός τροφίμου. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρουσιάζονται όλες εκείνες οι χημικές αναλύσεις που επιβάλλονται από τη νομοθεσία για τον έλεγχο των τροφίμων, καθώς και οι απαραίτητες από το νόμο αναλύσεις για τον καθορισμό διαφόρων ισχυρισμών υγείας. Θέλετε να γίνετε ο ειδικός;

24
Οκτ
2020

COVID-19: Μέτρα προφύλαξης και προαπαιτούμενα προγράμματα πρόληψης για βιομηχανία, τουριστικά καταλύματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

24-Οκτ-2020 16:00 -20:00
100€
COVID-19: Μέτρα προφύλαξης και προαπαιτούμενα προγράμματα πρόληψης για βιομηχανία, τουριστικά καταλύματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το συγκεκριμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο παρέχει την απαιτούμενη εκπαίδευση πάνω σε θέματα επικινδυνότητας από την πανδημία και αποτελεί εφόδιο για κάθε βιομηχανία, τουριστική επιχείρηση αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

20
Ιουλ
2020

Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων

20-Ιουλ-2020 17:00 - 24-Ιουλ-2020 21:00
250€
Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων

Το θερινό σχολείο των εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων αποτελεί τη βάση για κάθε χημικό, τεχνολόγο τροφίμων, γεωπόνο ή συναφούς ειδικότητας ώστε να ανταπεξέλθει στην αγορά εργασίας. Το θερινό σχολείο παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες εκπαίδευσης ώστε να παράσχει στους αποφοίτους του την ουσιαστική ενδυνάμωση των γνώσεων τους και κατ’ επέκταση την ενίσχυση των βιογραφικών τους.

11
Ιουλ
2020

Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων για εξαγωγή στις ΗΠΑ - Υπόδειγμα αίτησης στον FDA

11-Ιουλ-2020 17:00 -21:00
124€
Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων για εξαγωγή στις ΗΠΑ - Υπόδειγμα αίτησης στον FDA

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα ενημερωθείτε για όλες εκείνες της πληροφορίες που πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται επί της ετικέτας, τους πιθανούς ισχυρισμού υγείας που μπορείτε να χρησιμοποιείτε αλλά και για τον τρόπο δημιουργίας της αίτησης εγγραφής στον FDA που είναι προαπαιτούμενη.

04
Ιουλ
2020

Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

04-Ιουλ-2020 17:00 -20:00
180€
Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα εστιάσει σε όλες εκείνες τις χημικές αναλύσεις που απαιτούνται για τον έλεγχο του μελιού και των προϊόντων του με βάση τη διεθνή νομοθεσία και θα εκπαιδεύσει τους μελισσοκόμους σε θέματα διαθρεπτικής επισήμανσης και κατασκευής της ετικέτας του μελιού.

06
Ιουν
2020

Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης

06-Ιουν-2020 11:00 -14:00
124€
Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης

H βιομηχανία ζάχαρης αποτελεί από τις πλέον σπουδαίες στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων καθώς η ζάχαρη αποτελεί την κυρίαρχη γλυκαντική ουσία. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα γίνει πλήρης εκπαίδευση πάνω σε θέματα που αφορούν τις απαιτούμενες χημικές αναλύσεις, τα συστήματα ποιότητας που θα πρέπει να τηρούνται καθώς και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

09
Μάι
2020

Σύστημα Ποιότητας ISO 22000-HACCP προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας

09-Μάι-2020 11:00 -15:00
100€
Σύστημα Ποιότητας ISO 22000-HACCP προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας

Το σύστημα ποιότητας ISO 22000 αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη παραγωγής ασφαλών τροφίμων που εφαρμόζεται σε όλους τους οργανισμούς που παράγουν, συσκευάζουν, διακινούν, αποθηκεύουν, προμηθεύουν ή διαχειρίζονται τρόφιμα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες εκείνες οι απαραίτητες συνθήκες που θα πρέπει να τηρούνται στο χώρο μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

09
Φεβ
2020

50+1 Ερωτήσεις της Εξωτερικής Επιθεώρησης Συστημάτων ISO 22000-BRC-IFS

09-Φεβ-2020 11:00 -15:00
120€
50+1 Ερωτήσεις της Εξωτερικής Επιθεώρησης Συστημάτων ISO 22000-BRC-IFS

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που αφορούν τον τρόπο που διεξάγεται μια εξωτερική επιθεώρηση συστημάτων που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων. Οι ερωτήσεις είναι εξειδικευμένες πάνω στις νέες εκδόσεις των συστημάτων ISO 22000:2018, BRC και IFS. Το σεμινάριο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με τη βιομηχανία τροφίμων καθώς και με εκείνους που ασχολούνται ως επιθεωρητές συστημάτων ποιότητας.

Κατηγορίες

Προσεχή Webinars

Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)