Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση
Εγγραφή



15
Ιουλ
2019

Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων

15-Ιουλ-2019 17:00 -21:00
312€
Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων

Το θερινό σχολείο των εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων αποτελεί τη βάση για κάθε χημικό, τεχνολόγο τροφίμων, γεωπόνο ή συναφούς ειδικότητας ώστε να ανταπεξέλθει στην αγορά εργασίας.

Το θερινό σχολείο παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες εκπαίδευσης ώστε να παράσχει στους αποφοίτους του την ουσιαστική ενδυνάμωση των γνώσεων τους και κατ’ επέκταση την ενίσχυση των βιογραφικών τους.

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

16
Δεκ
2018

Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα

16-Δεκ-2018 11:00 -15:00
90€
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα

Στο σύγχρονο κόσμο που η πραγματική εξειδικευμένη γνώση αποτελεί τον πυρήνα για την εύρεση εργασίας, το παρόν σεμινάριο θα συντελέσει στην απόκτηση ουσιαστικής γνώσης πάνω σε θέματα που αφορούν την ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων (προσδιορισμού κορεσμένων μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων) με την τεχνική της αεριοχρωματογραφίας. Στο σεμινάριο θα περιγραφούν αναλυτικά όλες εκείνες οι κρίσιμες συνθήκες που θα οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα στο κομμάτι της νοθείας και της τήρησης της κείμενης νομοθεσίας καθώς επίσης και σε ισχυρισμούς υγείας που αφορούν Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα σε τρόφιμα. Μέσω πραγματικών παραδειγμάτων με παρουσίαση χρωματογραφημάτων, οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο της συγκεκριμένης χημικής ανάλυσης. Θέλετε για γίνετε ο ειδικός και να ξεχωρίζετε;

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

21
Οκτ
2018

Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Οξύτητας και Τιμών Κ για Ποιοτική Κατάταξη και Αντιμετώπιση φαινομένων Νοθείας Ελαιολάδου

21-Οκτ-2018 11:00 -15:00
100€
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Οξύτητας και Τιμών Κ για Ποιοτική Κατάταξη και Αντιμετώπιση φαινομένων Νοθείας Ελαιολάδου

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν με λεπτομέρεια η ανάλυση της οξύτητας και των τιμών Κ232, Κ270 ή 268 και ΔΚ. Οι συγκεκριμένες αναλύσεις αποτελούν τις πρώτες και πλέον σημαντικές αναλύσεις που επιβάλλει η νομοθεσία για την ποιοτική κατάταξη του ελαιολάδου σε εξαιρετικά παρθένο ή παρθένο ελαιόλαδο.

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

07
Οκτ
2018

Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων - Ισχυρισμοί Υγείας για Ανάδειξη Προϊόντων

07-Οκτ-2018 11:00 -15:00
87€
Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων - Ισχυρισμοί Υγείας για Ανάδειξη Προϊόντων

Η διαθρεπτική επισήμανση έχει γίνει υποχρεωτική για την πλειονότητα των τροφίμων ήδη από τις αρχές του 2017. Η άγνοια οδηγεί πολλές φορές σε παραβιάσεις και πρόστιμα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα ενημερωθείτε για όλες εκείνες της πληροφορίες που πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται σε ένα τρόφιμο καθώς και τους ισχυρισμούς υγείας που θα οδηγήσουν σε απογείωση του δικού σας προϊόντος. Ξεχωρίστε και γίνετε περιζήτητοι στον κλάδο των τροφίμων!

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

30
Σεπ
2018

Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προσδιορισμού Βαρέων Μετάλλων σε Τρόφιμα

30-Σεπ-2018 11:00 -15:00
74€
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προσδιορισμού Βαρέων Μετάλλων σε Τρόφιμα

Στο σύγχρονο κόσμο που η πραγματική εξειδικευμένη γνώση αποτελεί τον πυρήνα για την εύρεση εργασίας, το παρόν σεμινάριο θα συντελέσει στην απόκτηση ουσιαστικής γνώσης πάνω σε θέματα που αφορούν την ανάλυση του προσδιορισμού βαρέων μετάλλων και μεταλλοειδών  σε τρόφιμα με την τεχνική της ατομικής απορρόφησης με φούρνο γραφίτη.  Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μελετηθεί διεξοδικά η διαδικασία προσδιορισμού μολύβδου, καδμίου, αρσενικού, κλπ σε τρόφιμα ευρείας κατανάλωσης όπως παιδικές τροφές, λαχανικά, δημητριακά, προϊόντα γάλακτος και άλλα ενώ θα γίνει σύγκριση με τα απαιτούμενα ανώτατα όρια όπως αυτά περιγράφονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία 1881/2006. Γίνετε ο ειδικός με τις εξειδικευμένες γνώσεις σας!

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

05
Σεπ
2017

Εξειδικευμένη χημική ανάλυση προσδιορισμού βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα με ICP-MS

05-Σεπ-2017 15:00 -19:00
372€
Εξειδικευμένη χημική ανάλυση προσδιορισμού βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα με ICP-MS

Στο σύγχρονο κόσμο που η πραγματική εξειδικευμένη γνώση αποτελεί τον πυρήνα για την εύρεση εργασίας, το παρόν σεμινάριο θα συντελέσει στην απόκτηση ουσιαστικής γνώσης πάνω σε θέματα που αφορούν την ανάλυση του προσδιορισμού βαρέων μετάλλων και μεταλλοειδών σε τρόφιμα με την τεχνική της φασματομετρίας ατομικών μαζών σε επαγωγικά συζευγμένο πλάσμα αργού (ICP-MS).  Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μελετηθεί διεξοδικά η διαδικασία προσδιορισμού των κυριότερων μετάλλων και μεταλλοειδών σε τρόφιμα ευρείας κατανάλωσης όπως παιδικές τροφές, λαχανικά, δημητριακά, προϊόντα γάλακτος και άλλα ενώ θα γίνει σύγκριση με τα απαιτούμενα ανώτατα όρια όπως αυτά περιγράφονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία 1881/2006. Γίνετε ο ειδικός με τις εξειδικευμένες γνώσεις σας!

 

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

04
Ιουλ
2017

Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

04-Ιουλ-2017 18:00 -21:00
186€
Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

Το μέλι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα της ελληνικής γης και ο αριθμός εξαγωγών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα εστιάσει σε όλες εκείνες τις χημικές αναλύσεις που απαιτούνται για τον έλεγχο του μελιού και των προϊόντων του με βάση τη διεθνή νομοθεσία και θα εκπαιδεύσει τους μελισσοκόμους σε θέματα διαθρεπτικής επισήμανσης και κατασκευής της ετικέτας του μελιού. Επίσης θα ασχοληθεί με θέματα νοθείας αλλά και με θέματα που θα αφορούν τη σύγχρονη μελισσοκομία για να αναδειχτούν τα προϊόντα σας. Διεκδικήστε τη γνώση που θα κάνει εσάς και το προϊόν σας να ξεχωρίσετε !

Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

Προσεχή Webinars

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.790.1217

Socials

Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)