fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)

Live Webinars

Η ενότητα των Live Webinars:

Πιστοποιήσεις - Διαπιστεύσεις

12
Μαρ
2022

Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

12-Μαρ-2022 17:00 - 02-Απρ-2022 20:00
160€
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP

To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. Θέλετε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας;

08
Ιαν
2022

Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

08-Ιαν-2022 17:00 - 29-Ιαν-2022 20:00
180€
Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025:2017

Το σύστημα ποιότητας ISO 17025:2017 αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των αποτελεσμάτων και των υπηρεσιών που παρέχονται από ένα χημικό εργαστήριο. Αποτελεί προϋπόθεση για κάθε εργαστήριο που επιθυμεί να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες με εξαγωγικό χαρακτήρα καθώς και με δημόσιους φορείς.

24
Οκτ
2021

Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων

24-Οκτ-2021 16:00 - 31-Οκτ-2021 20:00
124€
Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά την εκτίμηση της αβεβαιότητας των χημικών μετρήσεων. Η αβεβαιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της χημικής μέτρησης και είναι υποχρεωτική η εκτίμησή της στα εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων που δουλεύουν με βάση το πρότυπο ISO 17025 και είναι διαπιστευμένα ως προς αυτό.

12
Ιουν
2021

Οδηγός Ορθής Πρακτικής Οικοτεχνιών - Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας και Προαπαιτούμενα για τη Λειτουργία της

12-Ιουν-2021 16:00 -20:00
60€
Οδηγός Ορθής Πρακτικής Οικοτεχνιών - Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας και Προαπαιτούμενα για τη Λειτουργία της

Με το Ν. 4235/2014 και την ΥΑ 4912/120862/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία αγρότη και στα μέλη της οικογένειάς του να κάνουν παραγωγή τροφίμων, μεταποιώντας τα αγροτικά προϊόντα δικής του παραγωγής.

Τα τρόφιμα αυτά παρασκευάζονται στο χώρο της αγροτικής εκμετάλλευσης ή της αγροτικής κατοικίας, ο οποίος ονομάζεται μονάδα τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής (ή Οικοτεχνία).

08
Μάι
2021

Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

08-Μάι-2021 11:00 - 09-Μάι-2021 14:00
200€
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που αφορούν τις νέες απαιτήσεις του παγκόσμιου προτύπου (British Retail Consortium). Στο σεμινάριο ερμηνεύονται όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του προτύπου από την οπτική του εξωτερικού επιθεωρητή, ενώ παράλληλα αναφέρονται το σεμινάριο θα είναι εξειδικευμένο στην πραγματικότητα της σύγχρονης Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων.

13
Φεβ
2021

Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017

13-Φεβ-2021 16:00 -20:00
100€
Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά την εκτίμηση της αβεβαιότητας των χημικών μετρήσεων. Η αβεβαιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της χημικής μέτρησης και είναι υποχρεωτική η εκτίμησή της στα εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων που δουλεύουν με βάση το πρότυπο ISO 17025 και είναι διαπιστευμένα ως προς αυτό.

24
Οκτ
2020

COVID-19: Μέτρα προφύλαξης και προαπαιτούμενα προγράμματα πρόληψης για βιομηχανία, τουριστικά καταλύματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

24-Οκτ-2020 16:00 -20:00
100€
COVID-19: Μέτρα προφύλαξης και προαπαιτούμενα προγράμματα πρόληψης για βιομηχανία, τουριστικά καταλύματα και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το συγκεκριμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο παρέχει την απαιτούμενη εκπαίδευση πάνω σε θέματα επικινδυνότητας από την πανδημία και αποτελεί εφόδιο για κάθε βιομηχανία, τουριστική επιχείρηση αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

09
Μάι
2020

Σύστημα Ποιότητας ISO 22000-HACCP προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας

09-Μάι-2020 11:00 -15:00
100€
Σύστημα Ποιότητας ISO 22000-HACCP προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας

Το σύστημα ποιότητας ISO 22000 αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη παραγωγής ασφαλών τροφίμων που εφαρμόζεται σε όλους τους οργανισμούς που παράγουν, συσκευάζουν, διακινούν, αποθηκεύουν, προμηθεύουν ή διαχειρίζονται τρόφιμα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες εκείνες οι απαραίτητες συνθήκες που θα πρέπει να τηρούνται στο χώρο μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

09
Φεβ
2020

50+1 Ερωτήσεις της Εξωτερικής Επιθεώρησης Συστημάτων ISO 22000-BRC-IFS

09-Φεβ-2020 11:00 -15:00
120€
50+1 Ερωτήσεις της Εξωτερικής Επιθεώρησης Συστημάτων ISO 22000-BRC-IFS

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που αφορούν τον τρόπο που διεξάγεται μια εξωτερική επιθεώρηση συστημάτων που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων. Οι ερωτήσεις είναι εξειδικευμένες πάνω στις νέες εκδόσεις των συστημάτων ISO 22000:2018, BRC και IFS. Το σεμινάριο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με τη βιομηχανία τροφίμων καθώς και με εκείνους που ασχολούνται ως επιθεωρητές συστημάτων ποιότητας.

08
Δεκ
2019

Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

08-Δεκ-2019 11:00 -15:00
93€
Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα περιγραφούν πλήρως όλες οι απαιτήσεις της νέας αγορανομικής διάταξης που αφορούν τους κανόνες υγιεινής, τα απαιτούμενα αρχεία, την εκπαίδευση προσωπικού και εξειδικευμένες απαιτήσεις για κάθε διαφορετικό είδος επιχείρησης. Θέλετε η επιχείρηση σας να είναι έτοιμη για κάθε υγειονομικό έλεγχο;

13
Οκτ
2018

Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων - Τα Πάντα για τη Σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων

13-Οκτ-2018 11:00 -15:00
180€
Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων - Τα Πάντα για τη Σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθούν οι ορισμοί, στόχοι και στάδια ποιοτικού ελέγχου, ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων. Θα περιγραφούν αναλυτικά και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία όλες οι μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου, καθώς και η αποτύπωση του οργανογράμματος μιας μικρομεσαίας ή μεγάλης επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατηγορίες

Προσεχή Webinars

Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)