fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
    • Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί

Μοναδικό σεμινάριο που αφορά τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, τη χημική ανάλυση και τη νοθεία στα τρόφιμα

AsfaleiaTrofimwn

Το σεμινάριο εφόδιο για την αγορά εργασίας στον τομέα των τροφίμων είναι και φέτος γεγονός. Το σεμινάριο έχει τίτλο "Χημική Ανάλυση-Έλεγχος Ποιότητας τροφίμων" και θα έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναπτυχθούν λεπτομερώς οι παρακάτω ενότητες:

1) Σύγχρονες αναλυτικές τεχνικές: α) Ανάπτυξη μεθοδολογίας προσδιορισμού βαρέων μετάλλων με ατομική απορρόφηση και ICP, β) Ανάπτυξη μεθοδολογίας προσδιορισμού οργανικών ενώσεων με αεριοχρωματογραφία και υγροχρωματογραφία, γ) Αναλυτική παρουσίαση μεθόδου προσδιορισμού λιπαρών οξέων, δ) Αναλυτική παρουσίαση μεθόδου προσδιορισμού πρωτεϊνών, λίπους, υγρασίας, τέφρας, υδατανθράκων, σακχάρων και ινών για τη διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων, ε) αναλύσεις αντιβιοτικών σε γάλα,  στ) αναλύσεις που αφορούν τον ποιτοικό έλεγχο του μελιού και ζ)  οξύτητα ελαιολάδου για κατάταξη του σε εξαιρετικά παρθένο ή άλλη κατηγορία και η) ανίχνευση νοθείας με την τεχνική ELISA.

2) Εισαγωγή στο σύστημα ISO 17025: Πλήρης περιγραφή της μεθοδολογίας επικύρωσης μεθόδων με δώρο έτοιμο φύλλο εργασίας του excel για υπολογισμούς ανακτήσεων, επαναληψιμότητας και ορίων ανίχνευσης-ποσοτικοποίησης.

3) Εισαγωγή στο σύστημα ISO 22000-HACCP: Πλήρης περιγραφή του προτύπου και εκπαίδευση πάνω στη δημιουργία διαγραμμάτων ροής.

4) Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων: Νομοθεσία, ετικέτα τροφίμων ανάλογα με τη χώρα εξαγωγής, υπολογισμός ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης, εξαγωγή πιθανών ισχυρισμών υγείας και τρόπος αναγραφής τους με βάση την κείμενη νομοθεσία.

5) Νοθεία τροφίμων: Θα αναφερθούμε στην αναγνώριση της νοθείας στα εξής τρόφιμα: α) ελαιόλαδο, β) μέλι και γ) γάλα.

Όλες οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με βίντεο στα οποία η διαδικασία θα σχολιάζεται βήμα προς βήμα  και ζωντανά θα παρουσιαστεί ο προσδιορισμός της οξύτητας ελαιολάδου. 

Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχουν ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης για επανάληψη της ύλης που διδάχτηκε ενώ θα σταλεί πλήρης φάκελος με το πιστοποιητικό παρακολούθησης και με όλο το υλικό σε φλασάκι. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως (webinar) κάθε Σάββατο από 07-04-2019 έως 19-05-2019 και ώρες 11:00 έως 14:00.

Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης θα αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένο βίντεο ώστε να μην χαθούν ούτε πέντε λεπτά. Μην χάσετε την έκπτωση έγκαιρης κράτησης έως 30-10-2018 (154 ευρώ έως αυτή την ημερομηνία). Αποκτήστε ποιοτική εξειδικευμένη γνώση που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στά τηλέφωνα 2231.2231.99 και 698.598.6966 και ώρες από 09:00 έως 17:00.


Προσεχή Webinars

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)