fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
    • Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί

Live Webinar-Χημική ανάλυση και έλεγχος ποιότητας τροφίμων

Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

Το πολύ σπουδαίο σεμινάριο επιστρέφει Live ανανεωμένο και επίκαιρο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και τη νέα νομοθεσία που ισχύει από το Μάϊο του 2023. 

Tο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) μας που θα διεξάγεται κάθε Σάββατο από 11 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 17:00-20:00. Έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες και από το σεμινάριο παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στο σεμινάριο θα αναφερθούν όλες οι νέες εξελίξεις στο χώρο της χημικής ανάλυσης και ποιότητας τροφίμων και συγκεκριμένα οι θεματικές του ενότητες θα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Σύγχρονες αναλυτικές τεχνικές, όπως HPLC, GC, ατομική απορρόφηση, ICP,  κ.ά
  • ISO 17025:2017 με όλες τις νέες τροποποιήσεις και swot analysis
  • ISO 22000:2018, απάτη τροφίμων και σχέδια επικινδυνότητας
  • Ετικέτα τροφίμων και ισχυρισμοί υγείας για ΕΕ και ΗΠΑ
  • Νοθεία τροφίμων, όπως ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά και μέλι
  • Επίδειξη αναλύσεων όπως πρωτεΐνης, υγρασίας, τέφρας, λίπους, προφίλ λιπαρών οξέων, ELISA για νοθεία, αλκαλική φωσφατάση για επιτυχία παστερίωσης, οξύτητα και τιμές Κ ελαιολάδου

Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης θα παρέχεται μαγνητοσκοπημένο βίντεο. Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 160 ευρώ. 

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Προσεχή Webinars

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)