fbpx
Premium Online Seminars
ΣύνδεσηΕλληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
 • Αρχική
 • Η Εταιρεία
 • Live Webinars
  • Προσεχές Webinar
  • Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
 • Εισηγητές
 • e-Learning
 • Τα Νέα μας
 • Εκπαιδευτικό Υλικό
 • Help Desk
 • Πως Λειτουργεί

8 Συμβουλές για να Απογειωθεί το Site σας!

Το internet είναι ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητας όλων, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής. Και ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, όταν ένας επιχειρηματίας έχει επενδύσει σε χρήματα, χρόνο, και ενέργεια, θεωρεί δεδομένη την επιτυχία του μέσα από αυτό.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά οφέλη αν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα site και e-shop αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτά που περιμένουμε. Αν δε βλέπετε τα αποτελέσματα του θέλετε ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να διορθώσετε μερικά ακόμα..

Παρακάτω συνοψίσαμε 8 συμβουλές ώστε εφαρμόζοντας τες, το site σας να αρχίσει να αποκτά νόημα, αξία, και…πελάτες!

Συμβουλή #1: Αποκτήστε Ταυτότητα!

Φαινομενικά εύκολο, αλλά αρκετά σύνθετο. Ποιος είμαι; Τι πουλάω; Σε ποιους απευθύνομαι; Αν η απάντηση είναι ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, το παιχνίδι το έχετε ήδη χάσει! Να είστε ξεκάθαροι στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Να γνωρίζουν οι πελάτες τη φιλοσοφία της επιχείρησης σας, τα μέλη της ομάδας σας, και γενικότερα να υπάρχει διαφάνεια (ως ένα βαθμό) στον τρόπο λειτουργίας σας. Μέσα στα πλαίσια δημιουργίας εμπιστοσύνης με το αγοραστικό κοινό, να υπάρχουν εμφανή τα στοιχεία επικοινωνίας και γενικότερα, να διαμορφώσετε ξεκάθαρο μήνυμα ως να το «φυτέψετε» στο μυαλό των καταναλωτών.

Συμβουλή #2: Διαμορφώστε το Περιβάλλον!

Το site διέπεται από ορισμένους κανόνες όπως ένα φυσικό κατάστημα. Προσέξτε τα χρώματα, την αισθητική του, το ξεκάθαρο περιεχόμενο του και πως θα είναι ενδιαφέρον για το χρήστη. Η ταυτότητα που θέλετε να περάσετε στο κοινό σας πρέπει να μορφοποιείται μέσα από το κατάλληλο αισθητικό και χρηστικό περιβάλλον που θα διαμορφώσετε. Η παραμικρή λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά. Κρατήστε τα πράγματα απλά., γρήγορα, μέσα από σύντομες και ξεκάθαρες διαδικασίες.

Συμβουλή #3: SEO + Keywords

Απο τεχνικής άποψης το στήσιμο του site ή του e-shop σας θα πρέπει να σχεδιαστεί με βάση τη βέλτιστη δυνατή εμφάνιση του σε αποτελέσματα κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Η κατάλληλη επιλογή των λέξεων κλειδιά και η γενικότερη στρατηγική SEO, θα λειτουργήσει αποκλειστικά προς το δικό σας συμφέρον.

Συμβουλή #4: Μένετε Ενήμεροι!

Θέλετε να είστε επαγγελματίας και ειδικός στο χώρο σας. Για αυτό θα σας εμπιστευτεί το κοινό σας και θα αναζητήσει από εσάς λύση. Διαμορφώστε αυτή την εικόνα του ειδικού με νέα από τον κλάδο σας, με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται, τις τάσεις, και όλα αυτά με τη μορφή νέων στο site σας. Έτσι θα σας επισκέπτονται οι ενδιαφερόμενοι συχνότερα και θα αποκτήσετε αξιοπιστία!

Συμβουλή #5: Ενσωματώστε Blog!

Ένα blog αποτελεί πλέον βασικό στοιχείο ενός site, διότι λειτουργεί με πολλούς τρόπους ώστε να ωφελήσει τον επιχειρηματία. Μοιράζει γνώσεις πάνω σε θέματα του κλάδου, δίνει τη δυνατότητα να σας γνωρίσει το κοινό σας μέσα από άρθρα για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας, συντελεί στην στρατηγική SEO και καλύτερης κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, και γενικά δείχνει πως έχετε πάντα κάτι να πείτε στο κοινό σας. Δώστε τους λύσεις και αυξήστε την αξιοπιστία σας!

Συμβουλή #6: Αγαπήστε τα Social!

Η Wendy Piersall, ειδική του διαδικτυακού χώρου και των blogs είχε δηλώσει: «Για να σε αγαπήσει το Google, πρέπει πρώτα να σε αγαπήσουν όλοι οι άλλοι!» .Είναι λοιπόν επιβεβλημένη η παρουσία του site σας στα social media. Αναρτήστε videos από την επιχείρηση σας, σχολιάστε, επικοινωνήστε με το κοινό σας, ανακοινώστε προσφορές, ξεκινήστε δράσεις και διαγωνισμούς. Όσο πιο πολύ εμπλακείτε με τον κόσμο, τόσο ο κόσμος θα εμπλακεί με εσάς! Αναγνωρισιμότητα, εμπιστοσύνη και πελάτες είναι τα αποτελέσματα που θα λάβετε!

Συμβουλή #7: Προσαρμοστείτε!

Η τεχνολογική μόδα πλέον επιβάλλει τη χρήση κινητών τηλεφώνων και tablets. Επιτακτική λοιπόν η ανάγκη να έχετε ένα site το οποίο μπορεί να φορτώνει γρήγορα και να είναι συμβατό με τις παραπάνω συσκευές. Ακόμα και η γλώσσα με την οποία θα κατασκευαστεί ένα site θα πρέπει να είναι σύγχρονη και να ανανεώνεται συνεχώς.

Συμβουλή #8: Πάντα σε Ετοιμότητα!

Γενική συμβουλή! Η φιλοσοφία πως φτιάχνω ένα site ή ένα e-shop και μετά κάθομαι και εισπράττω, είναι επικίνδυνα λανθασμένη. Δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος! Πρέπει συνεχώς να είστε σε εγρήγορση, να προσαρμόζεστε στις τάσεις, και να κρατάτε συνεχώς αμείωτο το ενδιαφέρον από το κοινό σας. Αν δεν το κάνετε εσείς, σίγουρα θα το κάνουν οι ανταγωνιστές σας!


Προσεχή Webinars

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)