fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί

Live Webinars

Η ενότητα των Live Webinars:

Πρακτικές συμβουλές για να κάνετε το δικό σας μέλι Premium Προϊόν

Περιγραφή Webinar

Το μέλι αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα προϊόντα που παράγει η Ελλάδα. Έχει όμως την πραγματική αξία που του αρμόζει; Σε αυτό το σεμινάριο θα δούμε τρόπους ώστε να δυναμώσουμε στην πράξη το δικό σας μέλι και να αυξήσουμε με αποδείξεις την αξία του ως τελικό προϊόν για τον καταναλωτή. Στα πλαίσια του σεμιναρίου, μπορείτε να μας στείλετε ήδη υπάρχουσες χημικές αναλύσεις για το μέλι σας ώστε να συζητήσουμε αποκλειστικά για το δικό σας προϊόν και πως αυτό μπορεί να ισχυροποιηθεί στα μάτια των αγοραστών. Σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα να σταλεί  δωρεάν δείγμα σας σε συνεργαζόμενο χημείο και να έχετε έκπτωση στις δικές σας αναλύσεις ώστε να κάνουμε μετά την αντίστοιχή συμβουλευτική. Τέλος θα σας δώσουμε πρακτικές συμβουλές μάρκετινγκ ώστε να κάνετε ελκυστικότερο το τελικό προϊόν σας, και γενικότερα την παρουσία της επιχείρησης σας ώστε να προετοιμαστείτε για μελλοντικές εξαγωγέςΔιεκδικήστε τη γνώση που θα κάνει εσάς και το προϊόν σας να ξεχωρίσετε !

  • Παροχή των απαιτούμενων γνώσεων για την κατανόηση των απαιτήσεων του ποιοτικού ελέγχου του μελιού και των προϊόντων του.
  • Προώθηση των προϊόντων μελιού μέσω της έρευνας και της καινοτομίας.
  • Γνώση της σύγχρονης μελισσοκομίας, μέλια ανθέων με τη δική τους δυναμική από πλευράς βιταμινών, μίκρο- και μακροστοιχείων αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης.
  • Νέοι τύποι μελιού από βότανα και αρωματικά.
  • Κατανόηση της διαφορετικότητας κάθε διαφορετικού είδους μελιού.
  • Γνώση απαιτήσεων για τη δημιουργία ετικέτας πάνω στη συσκευασία
  • Γνώση για τα βασικότερα προϊόντα μετά το μέλι, αναγνώριση της αξίας τους.
  • Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την διατροφική επισήμανση και τις απαιτούμενες χημικές αναλύσεις.
  • Χημική ανάλυση για την ανάδειξη της αξίας του προϊόντος.
  • Συμβουλές  για δημιουργία ελκυστικού προϊόντος και προστιθέμενης αξίας.
  • Κατανόηση βασικών θεμάτων που αφορούν τις εξαγωγές
  • Ενημέρωση για την βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης και των προϊόντων που διαθέτουμε.
  • Περιγραφή δωρεάν τρόπων για χρήση διαδικτύου ως πηγή επικοινωνίας και πληροφοριών.
  • Άτομα όλων των ηλικιών, με ενδιαφέροντα πάνω στην γνώση της μελισσοκομίας, στην τυποποίηση, τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την κατάταξη και την διατροφική επισήμανση τους.
  • Φοιτητές και αποφοίτους σχολών θετικών επιστημών, τεχνολόγων τροφίμων, γεωπόνων που επιθυμούν να μάθουν το χημικό έλεγχο του μελιού και τη γυρεοσκοπική ανάλυση για την κατάταξη του
  • Νέους επιχειρηματίες στο χώρο της μελισσοκομίας
  • Μελισσοκόμους
  • Μεσάζοντες στο χώρο της μελισσοκομίας
  • Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
  • Άμεση επικοινωνία με τουσ εισηγητές σε όλη τη διάρκεια του Webinar
  • Πρακτικές γνώσεις και συμβουλές σε στοχευμένες ανάγκες
  • Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές 
  • Εκπαιδευτικο υλικό του Webinar

Χρονικός Καταμερισμός του Webinar

Πέμπτη 14-01-2018 ώρες 11:00 - 14:00

1η Ενότητα | Χημικές αναλύσεις και νομοθεσία

  • Χημική και γυρεοσκοπική ανάλυση μελιού με βάση τη νομοθεσία
  • Η γνώση της σύγχρονης μελισσοκομίας, μέλια ανθέων με τη δική τους δυναμική από πλευράς βιταμινών και άλλων συστατικών
  • Δυνατά μέλια που ακόμα δεν έχουν αναγνωριστεί από τη νομοθεσία
  • Συζήτηση πάνω στον κάθε διαφορετικό τύπο μελιού που θα μας δοθεί.
  • Σχεδίαση ετικέτας προϊόντος με βάση τη χώρα εξαγωγής
  • Ερευνώ το προϊόν μου
  • Ισχυρισμοί υγείας που μπορούν να εξαχθούν ανάλογα τον τύπο μελιού

Πέμπτη 14-01-2018 ώρες 11:00 - 14:00

Πέμπτη 14-01-2018 ώρες 14:00 - 17:00

1η Ενότητα | Ισχυροποίηση προϊόντος για εξαγωγές

  • Πώς να κάνω ελκυστικό το προϊόν μου!
  • Εισαγωγή στις ..εξαγωγές!
  • Πώς να εκμεταλλευτώ το διαδίκτυο δωρεάν!

Τιμές και Παροχές

Ατομική Εγγραφή

180 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 0%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 3-6 Άτομα

162 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 10%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 7+ Άτομα

153 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 15%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 14-Ιαν-2018 11:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 14-Ιαν-2018 17:00
Ημερομηνία Έναρξης Εγγραφών 07-Δεκ-2017
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 15
Καταληκτική Ημερομηνία 13-Ιαν-2018
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) 180€

Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)

Αριθμός Ατόμων Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€)
3 162
6 153

Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

   Ημερομηνία: 14 Ιαν. 2018
   Ώρα Έναρξης: 11:00
   Διάρκεια: 6 Ώρες
Πιστοποίηση: Παρέχεται

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Πασιάς Ιωάννης
Χημικός PhDΠασιάς Ιωάννης
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Τσακμάκης Χρήστος
Οικονομολόγος MScΤσακμάκης Χρήστος
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Τσακμάκης Χρήστος είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στο marketing των επιχειρήσεων.
Έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπως το ΤΕΙ Πάτρας και το ΤΕΙ Λάρισας, ενώ συνεργάζεται και με επιχειρήσεις στο χώρο της λιανικής πώλησης με έμφαση στην διαδικτυακή τους παρουσία.

Ομιλητής σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα γνωστικά του ενδιαφέροντα περιστρέφονται γύρω από θέματα ανάπτυξης των επιχειρήσεων μέσα από το διαδίκτυο και τα social media, ενώ είναι ο υπεύθυνος σε θέματα marketing της Webinarium.

Απρίλιος   2021
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS

Η διαδικασία εγγραφών στο Webinar αυτού του εκπαιδευτικού κύκλου έχει ολοκληρώθει.

Αν σας ενδιαφέρει άμεσα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας

Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)