Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση
Εγγραφή



Σύγχρονη Μελισσοκομία: Μυστικά για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας και να Προετοιμαστεί για Εξαγωγές

Περιγραφή Webinar

Το μέλι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα της ελληνικής γης και ο αριθμός εξαγωγών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα εστιάσει σε όλες εκείνες τις χημικές αναλύσεις που απαιτούνται για τον έλεγχο του μελιού και των προϊόντων του με βάση τη διεθνή νομοθεσία και θα εκπαιδεύσει τους μελισσοκόμους σε θέματα διαθρεπτικής επισήμανσης και κατασκευής της ετικέτας του μελιού. Επίσης θα ασχοληθεί με θέματα νοθείας αλλά και με θέματα που θα αφορούν τη σύγχρονη μελισσοκομία για να αναδειχτούν τα προϊόντα σας. Διεκδικήστε τη γνώση που θα κάνει εσάς και το προϊόν σας να ξεχωρίσετε !

Στόχος Webinar

  • Παροχή των απαιτούμενων γνώσεων για την κατανόηση των απαιτήσεων του ποιοτικού ελέγχου του μελιού και των προϊόντων του.
  • Προώθηση των προϊόντων μελιού μέσω της έρευνας και της καινοτομίας.
  • Γνώση της σύγχρονης μελισσοκομίας, μέλια ανθέων με τη δική τους δυναμική από πλευράς βιταμινών, μίκρο- και μακροστοιχείων αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης.
  • Νέοι τύποι μελιού από βότανα και αρωματικά.
  • Πρόσθετα στο μέλι που δίνουν αγοραστική αξία.
  • Βιολογικά και μη-βιολογικά φάρμακα καταπολέμησης των ασθενειών, επιτρεπόμενα και απαγορευμένα φυτοφάρμακα.
  • Γνώση για τα βασικότερα προϊόντα μετά το μέλι, αναγνώριση της αξίας τους.
  • Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την διατροφική επισήμανση και τις απαιτούμενες χημικές αναλύσεις.
  • Χημική ανάλυση για την ανάδειξη της αξίας του προϊόντος.
  • Κατάταξη του μελιού με βάση τη γυρεοσκοπική ανάλυση.
  • Ανίχνευση νοθείας στο μέλι και στα προϊόντα του
  • Κατανόηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας πάνω στις απαραίτητες χημικές αναλύσεις που αφορούν το μέλι και την κατάταξη του.
  • Κατανόηση της διαφορετικότητας κάθε διαφορετικού είδους μελιού.
  • Γνώση απαιτήσεων για τη δημιουργία ετικέτας πάνω στη συσκευασία
  • Γνώση απαιτήσεων για την προστασία από πιθανά κρούσματα νοθείας

Θεματικές ενότητες

Χρονικός Καταμερισμός Webinar

Το webinar θα διεξαχθεί σε τέσσερα τρίωρα (κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 18:00-21:00) στις παρακάτω ημερομηνίες:

4 Ιουλίου

Ιουλίου

11 Ιουλίου

13 Ιουλίου

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.

Κατηγορίες Εισιτηρίου Έγκαιρη Κράτηση Kανονικό
Ημερομηνία (έως 20/06/2017) (έως 03/07/2017)
Κανονικό 149€ 186€
Φοιτητές - Άνεργοι 126€ 158€

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Το ποσό του webinar μπορεί να καταβληθεί και σε 3 άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 04-Ιουλ-2017 18:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 04-Ιουλ-2017 21:00
Ημερομηνιά Εναρξης Εγγραφών 06-Ιουν-2017
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 10
Καταληκτική Ημερομηνία 03-Ιουλ-2017
Τιμή ανα άτομο (περιλαμβάνει ΦΠΑ) 186€
186€ 10
Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

Πληροφορίες Σεμιναρίου:

   Ημερομηνία: 4 Ιουλίου 2017
   Ώρα Έναρξης: 18:00
   Διάρκεια: 12 Ώρες
   Πιστοποίηση: Παρέχεται

Εισηγητής:

Πασιάς Ιωάννης
Πασιάς ΙωάννηςΧημικός PhD
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Οκτώβριος   2018
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Socials

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.790.1217
Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.