Απάτη Τροφίμων - Food Fraud

Περιγραφή Webinar
Οι απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων συνεχώς μεταβάλλονται και αυξάνουν. Πλέον κάθε βιομηχανία τροφίμων πρέπει να καθιερώσει και να λειτουργεί σύστημα εντοπισμού και ελέγχου κρίσιμων σημείων απάτης και νοθείας τροφίμων. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποκτήσετε πλήρη γνώση στο συγκεκριμένο αντικείμενο ώστε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας.
Στόχος Webinar
- Διαδραστική εκπαίδευση και παροχή των απαιτούμενων γνώσεων για την κατανόηση των απαιτήσεων για τη δημιουργία σχεδίου Threat Assessment Critical Control Point (TACCP).
- Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων
- Απόκτηση έγγραφης μαρτυρίας (πιστοποιητικού) των εκπαιδευομένων για την γνώση τους πάνω σε θέματα ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
- Διαχείριση εσωτερικών και εξωτερικών εγγράφων, ως μέρος των υποχρεώσεων ενός υπεύθυνου ποιότητας
- Εξάσκηση μέσω role play στη διαχείριση έκτακτων αναγκών
Θεματικές ενότητες
TACCP
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Έγκαιρη Κράτηση | Kανονικό | |
Ημερομηνία | (έως 13/03/2019) | (έως 16/03/2019) |
Κόστος | 124€ | 155€ |
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 17-Μαρ-2019 11:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 17-Μαρ-2019 15:00 |
Ημερομηνιά Εναρξης Εγγραφών | 20-Ιαν-2019 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 15 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 16-Μαρ-2019 21:00 |
Αρχική Τιμή | 155€ |
Τιμή σε έκπτωση | 124€ (Μέχρι 13-Μαρ-2019) |
Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:
Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής:

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
|
Προσεχή Webinars
-
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP
16-Μαρ-2019 17:00 -
Απάτη Τροφίμων - Food Fraud
17-Μαρ-2019 11:00 -
Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων
07-Απρ-2019 11:00