Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση
Εγγραφή



Απάτη Τροφίμων - Food Fraud

Περιγραφή Webinar

Οι απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων συνεχώς μεταβάλλονται και αυξάνουν. Πλέον κάθε βιομηχανία τροφίμων πρέπει να καθιερώσει και να λειτουργεί σύστημα εντοπισμού και ελέγχου κρίσιμων σημείων απάτης και νοθείας τροφίμων. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποκτήσετε πλήρη γνώση στο συγκεκριμένο αντικείμενο ώστε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας.

Στόχος Webinar

  • Διαδραστική εκπαίδευση και παροχή των απαιτούμενων γνώσεων για την κατανόηση των απαιτήσεων για τη δημιουργία σχεδίου Threat Assessment Critical Control Point (TACCP).
  • Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων
  • Απόκτηση έγγραφης μαρτυρίας (πιστοποιητικού) των εκπαιδευομένων για την γνώση τους πάνω σε θέματα ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
  • Διαχείριση εσωτερικών και εξωτερικών εγγράφων, ως μέρος των υποχρεώσεων ενός υπεύθυνου ποιότητας
  • Εξάσκηση μέσω role play στη διαχείριση έκτακτων αναγκών

Θεματικές ενότητες

17 Μαρ.2019 ώρες 11:00 - 15:00
TACCP
Δημιουργία σχεδίου Threat Assessment Critical Control Point (TACCP).

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.

 

  Έγκαιρη Κράτηση Kανονικό
Ημερομηνία (έως 13/03/2019) (έως 16/03/2019)
Κόστος 124€ 155€

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 17-Μαρ-2019 11:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 17-Μαρ-2019 15:00
Ημερομηνιά Εναρξης Εγγραφών 20-Ιαν-2019
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 15
Καταληκτική Ημερομηνία 16-Μαρ-2019 21:00
Τιμή ανα άτομο (περιλαμβάνει ΦΠΑ) 155€
Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».

Πληροφορίες Σεμιναρίου:

   Ημερομηνία: 17 Μαρ. 2019
   Ώρα Έναρξης: 11:00
   Διάρκεια: 4 Ώρες
   Πιστοποίηση: Παρέχεται

Εισηγητής:

Πασιάς Ιωάννης
Πασιάς ΙωάννηςΧημικός PhD
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Απρίλιος   2019
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Προσεχή Webinars

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.790.1217

Socials

Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)