Live Webinars
Η ενότητα των Live Webinars:
Σύστημα Ποιότητας ISO 22000-HACCP προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας
Περιγραφή Webinar
Το σύστημα ποιότητας ISO 22000 αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη παραγωγής ασφαλών τροφίμων που εφαρμόζεται σε όλους τους οργανισμούς που παράγουν, συσκευάζουν, διακινούν, αποθηκεύουν, προμηθεύουν ή διαχειρίζονται τρόφιμα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες εκείνες οι απαραίτητες συνθήκες που θα πρέπει να τηρούνται στο χώρο μιας ξενοδοχειακής μονάδας για να διασφαλίσει την υγιεινή των τροφίμων που παράγει ή διαχειρίζεται. Τα μέτρα αυτά έχουν σχέση με τις κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης, τον εξοπλισμό, το προσωπικό, τα προγράμματα καθαρισμού, απολύμανσης και απεντομώσεων αλλά και με τις διαδικασίες που ακολουθεί η επιχείρηση. Έχουν σχέση όμως και με την παραγωγική διαδικασία όπως διαμορφώνονται τα στάδιά της (προμήθεια, μεταφορά, παραλαβή, αποθήκευση, προετοιμασία, επεξεργασία, και διάθεση/σερβίρισμα). Δώστε στην επιχείρηση σας την προστιθέμενη αξία που της αξίζει!
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν :
- σε θέματα εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων συστημάτων ποιότητας ISO 22000, BRC, IFS.
- στον τρόπο διεξαγωγής των εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων μέσω role play.
- σε κρίσιμες ερωτήσεις που αφορούν την διοίκηση, ασφάλεια τροφίμων, προσωπικού, προμηθευτών, ιχνηλασιμότητας κ.ά.
- σε θέματα σχετικά με τη νομοθεσία που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων.
- σε θέματα αξιολόγησης αποτελεσμάτων.
- στη διαχείριση έκτακτων αναγκών.
- Σε επιθεωρητές συστημάτων ποιότητας.
- Στα τμήματα ποιοτικού ελέγχουν βιομηχανιών τροφίμων και ποτών.
- Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου
- Φοιτητές θετικών επιστημών με όραμα.
- Εξειδικευμένη γνώση πάνω στις εσωτερικές και εξωτερικές επιθεωρήσεις.
- Παραδείγματα - Υποδειγματικές Ασκήσεις
- Μελέτες Περίπτωσης.
- Πρόσθετη Βιβλιογραφία και Δικτυογραφία.
- Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars.
- Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.
- Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar.
- Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό.
- Πιστοποίηση παρακολούθησης.
Χρονικός Καταμερισμός του Webinar
Σάββατο 09-05-2020 ώρες 11:00 - 15:00
Ενότητα
- Πλήρης παρουσίαση των παραγράφων του προτύπου
- Ισχύουσα νομοθεσία
- Κανόνες υγιεινής και ιδιαίτερες απαιτήσεις για τους χώρους τροφίμων των ξενοδοχείων.
- Κρίσιμα σημεία ελέγχου, αναγνώριση, προληπτικές και διορθωτικές ενέργειες.
- Προσωπικό, υγεία και ατομική υγιεινή.
- Εξοπλισμός και συντήρηση.
- Κατασκευή διαγραμμάτων ροής HACCP.
- Επιμόρφωση στην κατασκευή και διατήρηση εντύπων, αρχείων και οδηγιών εργασίας.
- Πρακτική εξάσκηση κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μέσω role play.
Σάββατο 09-05-2020 ώρες 11:00 - 15:00
Τιμές και Παροχές
Ατομική Εγγραφή
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 0%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 3-6 Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 10%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Από: 7+ Άτομα
- Τιμή ανά Άτομο
- Έκπτωση 15%
- Εκπαιδευτικό Υλικό
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
- ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
- Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 09-Μάι-2020 11:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 09-Μάι-2020 15:00 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 10 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 08-Μάι-2020 |
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) | 100€ |
Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)
Αριθμός Ατόμων | Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€) |
---|---|
3 | 90 |
6 | 85 |
Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.