fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
    • Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί

Σύστημα Ποιότητας Τροφίμων IFS-Version 7.0

Σύστημα Ποιότητας Τροφίμων IFS-Version 7.0

Περιγραφή Webinar

Το Πρότυπο IFS είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των μελών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Λιανικής HDE (Hauptver and des Deutschen Einzellandes) και της αντίστοιχης Γαλλικής FCD (Federation des enterprises du Commerce et de la Distribution), προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό Πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, αποκαλούμενο International Food Standard ή IFS.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης για την ομαλή μετάβαση της βιομηχανίας τροφίμων.

 

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν :

  • σε όλες τις παραγράφους της νέας έκδοσης
  • σε θέματα εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων καθώς και των έκτακτων επιθεωρήσεων που επιβάλλει το πρότυπο.
  • σε κρίσιμες ερωτήσεις που αφορούν την διοίκηση, ασφάλεια τροφίμων, την εκπαίδευση και τη κουλτούρα προσωπικού, την αξιολόγηση προμηθευτών, της ιχνηλασιμότητας, της απάτης τροφίμων κ.ά
  • στην ανάλυση κινδύνων και στα κρίσιμα σημεία ελέγχου
  • Σε επιθεωρητές συστημάτων ποιότητας.
  • Στα τμήματα ποιοτικού ελέγχουν βιομηχανιών τροφίμων και ποτών.
  • Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου
  • Φοιτητές θετικών επιστημών με όραμα
  • Εξειδικευμένη γνώση πάνω στις απαιτήσεις του νέου προτύπου
  • Εκπαίδευση πάνω σε κρίσιμες ερωτήσεις εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεις.
  • Παραδείγματα - Υποδειγματικές Ασκήσεις
  • Μελέτες Περίπτωσης.
  • Πρόσθετη Βιβλιογραφία και Δικτυογραφία.
  • Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.
  • Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar.
  • Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό.
  • Πιστοποίηση παρακολούθησης.

Χρονικός Καταμερισμός του Webinar

Σάββατο 14-05-2022 ώρες 17:00 - 21:00

Ενότητα

Σύστημα Ποιότητας Τροφίμων IFS-Version 7.0

Σάββατο 14-05-2022 ώρες 17:00 - 21:00

Τιμές και Παροχές

Ατομική Εγγραφή

124 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 0%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 3-6 Άτομα

112 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 10%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 7+ Άτομα

105 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 15%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 14-Μάι-2022 17:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 14-Μάι-2022 21:00
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 15
Καταληκτική Ημερομηνία 14-Μάι-2022 12:00
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) 124€

Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)

Αριθμός Ατόμων Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€)
3 112
6 105

Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

   Ημερομηνία: 14 Μαϊ. 2022
   Ώρα Έναρξης: 17:00
   Διάρκεια: 4 Ώρες
Πιστοποίηση: Παρέχεται

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Πασιάς Ιωάννης
Χημικός PhDΠασιάς Ιωάννης
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Απρίλιος   2024
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS

Δεν υπάρχουν προσεχή Webinars

Η διαδικασία εγγραφών στο Webinar αυτού του εκπαιδευτικού κύκλου έχει ολοκληρώθει.

Αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο, μπορείτε να το παραγγείλετε στην ενότητα του e-Learning μας

Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)