Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση
Εγγραφή



Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα

Περιγραφή Webinar

Στο σύγχρονο κόσμο που η πραγματική εξειδικευμένη γνώση αποτελεί τον πυρήνα για την εύρεση εργασίας, το παρόν σεμινάριο θα συντελέσει στην απόκτηση ουσιαστικής γνώσης πάνω σε θέματα που αφορούν την ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων (προσδιορισμού κορεσμένων μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων) με την τεχνική της αεριοχρωματογραφίας. Στο σεμινάριο θα περιγραφούν αναλυτικά όλες εκείνες οι κρίσιμες συνθήκες που θα οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα στο κομμάτι της νοθείας και της τήρησης της κείμενης νομοθεσίας καθώς επίσης και σε ισχυρισμούς υγείας που αφορούν Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα σε τρόφιμα. Μέσω πραγματικών παραδειγμάτων με παρουσίαση χρωματογραφημάτων, οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο της συγκεκριμένης χημικής ανάλυσης. Θέλετε για γίνετε ο ειδικός και να ξεχωρίζετε;

Στόχος Webinar

  • Εκπαίδευση και κατάρτιση πάνω στην εξειδικευμένη χημική ανάλυση προσδιορισμού λιπαρών οξέων σε τρόφιμα και έλαια
  • Ανίχνευση νοθείας σε ελαιόλαδο
  • Ενημέρωση σχετικά με θέματα της κείμενης νομοθεσίας
  • Απόκτηση πρακτικής γνώσης για την ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων με βάση το πρότυπο ISO 17025
  • Απόκτηση γνώσης πάνω σε πραγματική ανάλυση με έτοιμη προς χρήση μέθοδο
  • Ανάλυση μελετών περιπτώσεων
  • Απόκτηση έγγραφης μαρτυρίας (πιστοποιητικού) των εκπαιδευομένων που θα αφορά την πραγματική γνώση εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων για ουσιαστική ενδυνάμωση των βιογραφικών τους

Θεματoλογία

Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων

  • Πλήρης περιγραφή πειραματικής διαδικασίας προσδιορισμού κορεσμένων μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα
  • Οργανολογία, στήλη, συνθήκες και θερμοκρασιακό πρόγραμμα αεριοχρωματογραφίας
  • Επικύρωση μεθόδου προσδιορισμού λιπαρών οξέων
  • Χρήση ή μη εσωτερικού προτύπου
  • Νομοθεσία που διέπει το ελαιόλαδο και διάφορα σπορέλαια
  • Νοθεία σε ελαιόλαδα – Ανίχνευση της μέσω του προφίλ λιπαρών οξέων
  • Case studies

Χρονικός Καταμερισμός Webinar

4 Φεβ. 2018 ώρες 11:00-14:00
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα
Στο σεμινάριο θα περιγραφούν αναλυτικά όλες εκείνες οι κρίσιμες συνθήκες που θα οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα στο κομμάτι της νοθείας και της τήρησης της κείμενης νομοθεσίας καθώς επίσης και σε ισχυρισμούς υγείας που αφορούν Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα σε τρόφιμα.
 

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.

 

Έγκαιρη Κράτηση Kανονικό
Ημερομηνία (έως 21/01/2018) (έως 03/02/2018)
Τιμή 72€ 90€

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 04-Φεβ-2018 11:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 04-Φεβ-2018 14:00
Ημερομηνιά Εναρξης Εγγραφών 13-Νοε-2017
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 15
Καταληκτική Ημερομηνία 03-Φεβ-2018 16:00
Αρχική Τιμή 90€
Τιμή σε έκπτωση 72€(Μέχρι 21-Ιαν-2018)
90€ 14

Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:

Πληροφορίες Σεμιναρίου:

   Ημερομηνία: 04 Φεβρουαρίου 2018
   Ώρα Έναρξης: 11:00
   Διάρκεια: 4 Ώρες
   Πιστοποίηση: Παρέχεται

Εισηγητής:

Πασιάς Ιωάννης
Πασιάς ΙωάννηςΧημικός PhD
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Socials

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.698.598.6966
Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.