Γυρεοσκοπική Εξέταση Μελιού

Περιγραφή Webinar
Η γυρεοσκοπική εξέταση μελιού αποτελεί το κλειδί για την κατάταξη ενός μελιού σε διάφορες κατηγορίες σύμφωνα με το άρθρο 67α του κώδικα τροφίμων και ποτών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω διαδραστικής πλατφόρμας και η ανάλυση θα παρουσιαστεί με μαγνητοσκοπημένα βίντεο.
Στο θερινό σχολείο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν:
- σε θέματα γυρεοσκοπικής εξέτασης μελιού.
- σε θέματα σχετικά με τη νομοθεσία που αφορούν την κατάταξη των μελιών με βάση τη βοτανική προέλευσή τους
- σε στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων
- σε επικύρωση μεθόδων ανά περίπτωση
- σε θέματα αξιολόγησης αποτελεσμάτων
Θεματικές ενότητες
Θεματική ενότητα
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Έγκαιρη Κράτηση | Kανονικό | |
Ημερομηνία | (έως 15/07/2019) | (έως 15/07/2019) |
Κόστος | 62€ | 77€ |
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 31-Ιουλ-2019 16:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 31-Ιουλ-2019 18:00 |
Ημερομηνιά Εναρξης Εγγραφών | 29-Ιουλ-2019 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 1 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 29-Ιουλ-2019 23:00 |
Τιμή ανα άτομο (περιλαμβάνει ΦΠΑ) | 77€ |
Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής:

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
|
Προσεχή Webinars
-
Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
08-Δεκ-2019 11:00 -
Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα
15-Δεκ-2019 11:00 -
Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025
11-Ιαν-2020 17:00 -
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP
14-Μαρ-2020 17:00