fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί

Βασικές Αρχές και Εφαρμογές HPLC και LC-MS/MS στη Σύγχρονη Αναλυτική Χημεία

Περιγραφή Webinar

Μάθετε όλες τις βασικές θεωρίες της υγροχρωματογραφίας μαζί με πρακτικές εφαρμογές στον κλάδο της ανάλυσης τροφίμων. Στο εξ αποστάσεως σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι κρίσιμες παράμετροι που αφορούν τους διαλύτες και ρυθμιστικά διαλύματα (κινητή φάση), τις αντλίες, την ισοκρατική και βαθμιδωτή έκλουση, την εισαγωγή του δείγματος, τις αναλυτικές στήλες, και τους διάφορους ανιχνευτές όπως UV και φασματομετρία μάζας. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν επίσης οι τρόποι ολοκλήρωσης καθώς και θέματα που αφορούν την ποσοτικοποίηση με χρήση εσωτερικού προτύπου

  • Παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε θέματα ανάπτυξης και επικύρωσης μεθόδων HPLC και LC-MS/MS.
  • Κατανόηση της βασικής θεωρίας και των εφαρμογών υγροχρωματογραφίας.
  • Εκπαίδευση σε θέματα εφαρμογών της υγροχρωματογραφίας σε αναλύσεις τροφίμων.
  • Εκπαίδευση στη χρήση προηγμένων τεχνικών ποσοτικοποίησης.
  • Αναλυτικά εργαστήρια,
  • Ερευνητικά κέντρα,
  • Βιομηχανίες τροφίμων,
  • Επιστήμονες κλάδων σχετικών με τα τρόφιμα,
  • Μικρές μονάδες επεξεργασίας τροφίμων,
  • Συμβούλους Συστημάτων Ποιότητας,
  • Γεωπόνους, χημικούς, χημικούς μηχανικούς, τεχνολόγους τροφίμων, ειδικούς περιβάλλοντος, και συναφών επαγγελμάτων,
  • Φοιτητές θετικών επιστημών και συναφών με το αντικείμενο σχολών, καθώς και
  • Όσους θέλουν να ασχοληθούν μελλοντικά με την χημική ανάλυση.
  • Θεωρία εμπλουτισμένη με εικόνες και εφαρμογές
  • Παραδείγματα - Υποδειγματικές Ασκήσεις
  • Μελέτες Περίπτωσης
  • Πρόσθετη Βιβλιογραφία και Δικτυογραφία
  • Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή
  • Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές
  • Πιστοποίηση παρακολούθησης

Χρονικός Καταμερισμός του Webinar

Σάββατο 05-06-2021 ώρες 16:00 - 20:00

1η Ενότητα | Θεωρία HPLC και LC-MS/MS

Στήλες, κινητή φάση, ανιχνευτές

Σάββατο 05-06-2021 ώρες 16:00 - 20:00

Κυριακή 06-06-2021 ώρες 16:00 - 20:00

2η Ενότητα | Εφαρμογές HPLC και LC-MS/MS

Επικύρωση μεθόδων, ποσοτικοποίηση και εφαρμογές στον τομέα τροφίμων.

Τιμές και Παροχές

Ατομική Εγγραφή

120 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 0%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 3-6 Άτομα

108 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 10%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 7+ Άτομα

102 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 15%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 05-Ιουν-2021 16:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 06-Ιουν-2021 20:00
Ημερομηνία Έναρξης Εγγραφών 28-Μαρ-2021
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 20
Καταληκτική Ημερομηνία 06-Ιουν-2021 21:00
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) 120€

Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)

Αριθμός Ατόμων Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€)
3 108
6 102

Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

   Ημερομηνία: 05 Ιουν. 2021
   Ώρα Έναρξης: 16:00
   Διάρκεια: 8 Ώρες
Πιστοποίηση: Παρέχεται

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Κωστάκης Μάριος
Χημικός PhDΚωστάκης Μάριος
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κωστάκης Μάριος είναι κάτοχος διδακτορικού του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

 Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής σε προγράμματα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ, ΕΦΕΤ για επιχειρήσεις τροφίμων και στον ΕΟΠΠΕΠ και Εσωτερικός Επιθεωρητής σε συστήματα Ποιότητας ISO 17025 και 22000.

Από το 2017 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Τμήματος Αναλυτικής Χημείας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και από το 2019 συμμετέχει στην Ομάδα Εργασίας της EURACHEM για θέματα Επικύρωσης Αναλυτικών Μεθόδων. Συμμετέχει με εργασίες του σε εθνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια για θέματα Χημικής Μετρολογίας και Διασφάλισης Ποιότητας Χημικών Μετρήσεων.

Σήμερα εργάζεται ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας του Τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ, όπου είναι και Υπεύθυνος Ποιότητας του διαπιστευμένου κατά ISO 17025 τμήματος Ελέγχου Ποιότητας Τροφίμων του Εργαστηρίου Παροχής Υπηρεσιών του αντίστοιχου ακαδημαϊκού Εργαστηρίου. Τέλος από το 2011 διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Αναλυτική Χημείας και Διασφάλιση Ποιότητας» τις ενότητες «Εφαρμογές Στατιστικής - Χημειομετρίας με χρήση EXCEL» και «Υπολογισμός Αβεβαιότητας με τη μεθοδολογία Monte-Carlo» . 

 

Οκτώβριος   2021
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS

Η διαδικασία εγγραφών στο Webinar αυτού του εκπαιδευτικού κύκλου έχει ολοκληρώθει.

Αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο, μπορείτε να το παραγγείλετε στην ενότητα του e-Learning μας

Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)