Τα Νέα της Webinarium
Το e-learning που αποτελεί μεγάλο εφόδιο για το χώρο της ανάλυσης και των τροφίμων
Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και δουλεύοντας καθημερινά με βιομηχανίες τροφίμων δημιουργήσαμε ένα e-learning που έχει ότι χρειάζεται η αγορά εργασίας στο χώρο της ανάλυσης, της τυποποίησης και της διάθεσης τροφίμων.
Το μάθημα αποτελείται από 16 ώρες μαγνητοσκοπημένων βίντεο από live σεμινάρια που διεξήχθησαν το φετινό χειμώνα και περιέχει τις εξής ενότητες:
- Σύγχρονες χημικές τεχνικές ανάλυσης (HPLC, GC, ICP, ETAAS, FAAS),
- Μέθοδοι ανάλυσης τροφίμων (πρωτεΐνες, λίπος, προφίλ λιπαρών οξέων,διαιτητικές ίνες, υδατάνθρακες σάκχαρα),
- Πλήρης περιγραφή διεθνών προτύπων ISO (ISO 17025 και ISO 22000),
- Ετικέτες τροφίμων και διαθρεπτική επισήμανση
- Ισχυρισμοί υγείας και διατροφής για ενδυνάμωση προϊόντων
- Νοθεία τροφίμων (μελιού, ελαιολάδου και γαλακτοκομικών)
Ενδυναμώστε άμεσα το βιογραφικό ή επεκτείνετε τις γνώσεις σας και γίνετε περιζήτητος στο χώρο των τροφίμων.
Μετά το πέρας του e-learning παρέχεται πλήρης φάκελος με εκτενή βιβλιογραφία καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Το e-learning μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας και στο χρόνο που θα μας ζητήσετε. Επίσης μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή κ. Πασιά Ιωάννη για τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί. Το κόστος για τις 16 ώρες εκπαίδευσης ανέρχεται στα 12 ευρώ την ώρα, δηλαδή 192 ευρώ τελική τιμή.
Αποκτήστε το συγκεκριμένο μάθημα, κάνοντας ΚΛΙΚ στην παρακάτω εικόνα:
Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων | e-Learning
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στά τηλέφωνα 2231.2231.99 και 698.598.6966 και ώρες από 09:00 έως 17:00.