Τα Νέα της Webinarium
Μάθετε για την Τυποποίηση Ποιοτικού Ελαιολάδου, τους Ισχυρισμούς Υγείας και την Ετικέτα του
Από τα πιο σπουδαία σεμινάρια της φετινής περιόδου θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2021 και ώρες 16:00-20:00 με εισηγητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Προεστό Χαράλαμπο .
Θέμα του σεμιναρίου η διαδικασία παραγωγής ποιοτικού ελαιόλαδου, τα κρίσιμα σημεία ελέγχου στο τυποποιητήριο με βάση τις αρχές HACCP, την ετικέτα ελαιόλαδου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους επιτρεπόμενους ισχυρισμούς υγείας και διατροφής και τις απαιτούμενες αναλύσεις.
Η σπουδαιότητα του σεμιναρίου και το κύρος του εισηγητή ήδη από την πρώτη ημέρα ανακοίνωσής του το έχουν κάνει ανάρπαστο. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων προβείτε σε άμεση κράτηση θέσης.
Στόχος του σεμιναρίου είναι:
- Παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε θέματα παραγωγής και τυποποίησης ποιοτικών ελαιολάδων.
- Εκπαίδευση νέων επιστημόνων, παραγωγών και επιχειρηματιών στο χώρο των τροφίμων σχετικά με την τυποποίηση, την επισήμανση, τον ποιοτικό έλεγχο του ελαιολάδου και την διαχείριση των αποβλήτων.
- Εκπαίδευση εταιρειών σε θέματα οργάνωσης εξαγωγών Ελληνικών τροφίμων.
- Σταθερή ποιότητα των προϊόντων μέσω της τυποποίησης αλλά και της εφαρμογής Συστημάτων Ποιότητας.
- Παροχή γνώσεων και εργαλείων δουλειάς ώστε οι νέοι επιστήμονες να ενδυναμώσουν τα βιογραφικά τους και να μπορούν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονηςαγοράς εργασίας στον κλάδο των τροφίμων.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέαω της πλατφόρμας μας (webinar) και παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ.