Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση
Εγγραφή



Γενικό Χημείο Έρευνας και Ανάπτυξης

Η Webinarium, με επίκεντρο τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης μέσα απο τη στελέχωση άριστων συνεργατών, συγχαίρει τον κ. Πασιά Ιωάννη (Επιστημονικό Υπεύθυνο της και Υπεύθυνου Ποιότητας του εργαστηρίου Γενικό Χημείο Έρευνας και Ανάπτυξης Πασιάς - Ραπτοπούλου) για την πρόσφατη δημοσίευση του άρθρου με θέμα την ανάπτυξη μεθόδου HILIC-UV για τον προσδιορισμό νουκλεοτιδίων σε ψάρια.

Η συγκεκριμένη εργασία πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την επίβλεψη του επιστημονικού υπευθύνου κ. Θωμαΐδη Νικόλαου και τη συμμετοχή εκλεκτών επιστημόνων. Σκοπός της συγκεκριμένης εργασίας ήταν η ανάπτυξη μεθόδου για εξαγωγή δείκτη φρεσκότητας αλιευμάτων. Η εργασία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Food Chemistry (Volume 248, 2018, pp. 70-77).

Ο κ. Πασιάς Ιωάννης είναι υπεύθυνος ποιότητας του χημείου μας και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium ενώ θα αποτελέσει το βασικό εισηγητή στα παρακάτω ενδιαφέροντα και υψηλής ζήτησης online σεμινάρια:

1) Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων. 

2) Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

3)  Εξειδικευμένη χημική ανάλυση προσδιορισμού βαρέων μετάλλων και μεταλλοειδών  σε τρόφιμα

4) Διαθρεπτική επισήμανσ τροφίμων-Ισχυρισμοί υγείας για ανάδειξη προϊόντων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στά τηλέφωνα 2231.2231.99 και 698.598.6966 και ώρες από 09:00 έως 17:00.


Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Socials

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.790.1217
Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.