fbpx
Premium Online Seminars
Σύνδεση



Ελληνικά
English (UK)
Ελληνικά
English (UK)
  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Live Webinars
    • Προσεχές Webinar
  • Εισηγητές
  • e-Learning
  • Τα Νέα μας
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Help Desk
  • Πως Λειτουργεί

Ποιότητα Μελιού και Προϊόντων του - Απαιτήσεις Νομοθεσίας και Ετικέτα Ανάλογα τη Χώρα Διακίνησης ή Εξαγωγής

Περιγραφή Webinar

Το μέλι αποτελεί από τα ποιοτικότερα προϊόντα και η νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα ποιοτικού ελέγχου. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναφερθούμε σε όλες τις απαραίτητες αναλύσεις που επιβάλλει η νομοθεσία αλλά και στα απαιτούμενα της ετικέτας συσκευασίας ανάλογα με τη χώρα διακίνησης ή εξαγωγής.

Τέλος, θα γίνει αναφορά σε θέματα που απασχολούν σήμερα τους μελισσοκόμους, όπως αποδεικνύεται μέσα από την προσωπική μας εμπειρία.

 

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν :

  • σε θέματα χημικών αναλύσεων μελιού.
  • σε θέματα σχετικά με τη νομοθεσία που αφορούν την ασφάλεια του μελιού και των προϊόντων του
  • παρουσίαση αναλύσεων που είναι εύκολες να πραγματοποιηθούν επί τόπου από το μελισσοκόμο
  • στη μορφή της ετικέτας σύμφωνα με τη χώρα διακίνησης ή εξαγωγής
  • σε θέματα αξιολόγησης αποτελεσμάτων αναλύσεων
  • σε μεταφορά από τον εισηγητής της προσωπικής του εμπειρίας σε ερωτήματα που απασχολούν τους μελισσοκόμους σε θέματα σχετικά με την κρυστάλλωση, την αντιμετώπιση ασθενειών την εμπορία, διακίνηση και προώθηση του προϊόντος.
  • Μελισσοκόμους
  • Εμπόρους μελιού
  • Αναλυτικά χημικά εργαστήρια
  • Ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων ή ποτών
  • Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου
  • Φοιτητές θετικών επιστημών
  • Εξειδικευμένη γνώση πάνω στην ποιότητα του μελιού και των προϊόντων του
  • Παραδείγματα μέσα από την εμπειρία
  • Μελέτες Περίπτωσης
  • Πρόσθετη Βιβλιογραφία και Δικτυογραφία
  • Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
  • Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar
  • Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
  • Πιστοποίηση παρακολούθησης

Χρονικός Καταμερισμός του Webinar

Σάββατο 28-05-2022 ώρες 17:00 - 21:00

Ενότητα

Ποιότητα μελιού και προϊόντων του

Σάββατο 28-05-2022 ώρες 17:00 - 21:00

Τιμές και Παροχές

Ατομική Εγγραφή

62 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 0%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 3-6 Άτομα

56 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 10%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από: 7+ Άτομα

53 €
  • Τιμή ανά Άτομο
  • Έκπτωση 15%
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Άμεση Επικοινωνία με τον Εισηγητή
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξάμηνη Πρόσβαση στο Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 28-Μάι-2022 17:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 28-Μάι-2022 21:00
Ημερομηνία Έναρξης Εγγραφών 15-Μαρ-2022 13:00
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 50
Καταληκτική Ημερομηνία 28-Μάι-2022 12:00
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) 62€

Ομαδική Εγγραφή (τιμές από # αριθμό ατόμων και άνω)

Αριθμός Ατόμων Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) (€)
3 56
6 53

Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

   Ημερομηνία: 28 Μαϊ. 2022
   Ώρα Έναρξης: 17:00
   Διάρκεια: 4 Ώρες
Πιστοποίηση: Παρέχεται

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Πασιάς Ιωάννης
Χημικός PhDΠασιάς Ιωάννης
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Μαϊος   2022
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS

Premium Online Seminars

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181, ΤΚ: 35100 Λαμία
   +30.2231.2231.99 (Γραμματεία - Λογιστήριο)
   +30.694.790.1217 (Τεχνικό Τμήμα)