Live Webinars
Η ενότητα των Live Webinars:
Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών και Τελικών Προϊόντων Ζάχαρης

Περιγραφή Webinar
H βιομηχανία ζάχαρης αποτελεί από τις πλέον σπουδαίες στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων καθώς η ζάχαρη αποτελεί την κυρίαρχη γλυκαντική ουσία. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα γίνει πλήρης εκπαίδευση πάνω σε θέματα που αφορούν τις απαιτούμενες χημικές αναλύσεις, τα συστήματα ποιότητας που θα πρέπει να τηρούνται καθώς και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω διαδραστικής πλατφόρμας και οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με μαγνητοσκοπημένα βίντεο που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
Στόχος Webinar
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν :
- σε θέματα χημικών αναλύσεων πρώτων υλών και τελικών προϊόντων ζάχαρης.
- σε συστήματα ποιότητας
- σε θέματα σχετικά με τη νομοθεσία που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων
- σε στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων
- σε επικύρωση μεθόδων ανά περίπτωση
- σε θέματα αξιολόγησης αποτελεσμάτων
Θεματικές ενότητες
Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων - Ισχυρισμοί Υγείας για Ανάδειξη Προϊόντων
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν!
Τύπος Εγγραφής: | Ατομική Εγγραφή | Ομαδική Εγγραφή |
Τιμή: | 124€ |
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar | 06-Ιουν-2020 11:00 |
Ημερομηνία Λήξης Webinar | 06-Ιουν-2020 14:00 |
Ημερομηνία Έναρξης Εγγραφών | 21-Μάι-2020 |
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων | 1 |
Καταληκτική Ημερομηνία | 05-Ιουν-2020 |
Τιμή ανά άτομο (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) | 124€ |
Χρόνος που απομένει για την έναρξη του Webinar:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
|
ΠΡΟΣΕΧΗ WEBINARS
-
Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017
13-Φεβ-2021 16:00 -
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση
06-Μαρ-2021 11:00 -
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP
20-Μαρ-2021 17:00 -
Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων
30-Οκτ-2021 16:00