Loading...

Premium Online Seminars

+30.2231.2231.99
Σύνδεση
Εγγραφή



Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων & Ποτών – Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Περιγραφή Webinar

Οι υγειονομικοί όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών άλλαξαν πρόσφατα, σύμφωνα με το καινούργιο ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017. Οι προϋποθέσεις λοιπόν που πρέπει να πληροί μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε να είναι καλυμμένη για οποιοδήποτε υγειονομικό έλεγχο, έχουν πλέον αυξηθεί. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα περιγραφούν πλήρως όλες οι απαιτήσεις της νέας αγορανομικής διάταξης που αφορούν τους κανόνες υγιεινής, τα απαιτούμενα αρχεία, την εκπαίδευση προσωπικού και εξειδικευμένες απαιτήσεις για κάθε διαφορετικό είδος επιχείρησης. Θέλετε η επιχείρηση σας να είναι έτοιμη για κάθε υγειονομικό έλεγχο και να ξεχωρίσει προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας;

Στόχος Webinar

  • Ενημέρωση όλων των επιχειρήσεων για τις απαιτήσεις της νέας αγορανομικής διάταξης (ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017),
  • Πλήρης προετοιμασία της επιχείρησης πριν τον υγειονομικό έλεγχο.

Θεματικές ενότητες

Χρονικός Καταμερισμός Webinar

Το webinar θα διεξαχθεί Σάββατο και ώρες 11:00-15:00) την παρακάτω ημερομηνία:

02 Ιουν. 2018 ώρες 11:00-15:00
Προετοιμασία Επιχείρησης:
1) Πλήρης παρουσίαση των απαιτήσεων της νέας αγορανομικής διάταξης 2161/2017 2) Βασικά αρχεία τεκμηρίωσης διαδικασιών που απαιτούνται από το υγειονομικό, τι περιλαμβάνουν, πως τηρούνται και από ποιους πρέπει να ελέγχονται, 3) Επιπλέον αρχεία που απαιτούνται από το υγειονομικό με βάση την φύση και το μέγεθος της επιχείρησης σας, αποκλειστικά για την δική σας επιχείρηση, 4) Εκπαίδευση προσωπικού. Ποιοι και κάθε πότε πρέπει να την κάνουν, 5) Εφαρμογή όλων των παραπάνω μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα, 6) Φορείς υγειονομικού ελέγχου και πλήρης προετοιμασία της επιχείρησης πριν τον έλεγχο.

 

Συνολική Διάκρεια Webinar: 4 ώρες

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε μέρος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο e-Learning μας. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν.

 

  Έγκαιρη Κράτηση Kανονικό
Ημερομηνία (έως 31/05/2018) (έως 01/06/2018)
Τιμή 74€ 93€

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Webinar

Ημερομηνία διεξαγωγής Webinar 02-Ιουν-2018 11:00
Ημερομηνία Λήξης Webinar 02-Ιουν-2018 15:00
Ημερομηνιά Εναρξης Εγγραφών 18-Απρ-2018
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 15
Καταληκτική Ημερομηνία 01-Ιουν-2018
Τιμή ανα άτομο (περιλαμβάνει ΦΠΑ) 93€
Η διαδικασία εγγραφών για αυτό το webinar ολοκληρώθηκε.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική του διοργάνωση, παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».
93€ 15

Πληροφορίες Σεμιναρίου:

   Ημερομηνία: 02 Ιουνίου 2018
   Ώρα Έναρξης: 11:00
   Διάρκεια: 4 Ώρες
   Πιστοποίηση: Παρέχεται

Εισηγητές:

Πασιάς Ιωάννης
Πασιάς ΙωάννηςΧημικός PhD
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

Ραπτοπούλου Καλομοίρα
Ραπτοπούλου ΚαλομοίραMSc Χημείας
Σύντομο Βιογραφικό

Η Ραπτοπούλου Καλομοίρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην  Χημεία Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 2013. 

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, αλλά και στον ποιοτικό έλεγχο σε βιομηχανίες τροφίμων, και στην εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας (ISO 17025, ISO 22000 ) σε χημικά εργαστήρια και βιομηχανίες. Από το 2017 είναι ιδιοκτήτρια του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου στην Λαμία.

Είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων και βιβλίων με θέμα την Χημεία Τροφίμων.

Αύγουστος   2018
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Socials

Ωράριο Λειτουργίας

  Η γραμματεία δεν είναι διαθέσιμη
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.698.598.6966
Webinarium | Premium Online Seminars
Qr Code

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!
(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.