Απαιτείται να ολοκληρωθούν όλα τα Μαθήματα
Οι υγειονομικοί όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών άλλαξαν πρόσφατα, σύμφωνα με το καινούργιο ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017.
Οι προϋποθέσεις λοιπόν που πρέπει να πληροί μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε να είναι καλυμμένη για οποιοδήποτε υγειονομικό έλεγχο, έχουν πλέον αυξηθεί.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα περιγραφούν πλήρως όλες οι απαιτήσεις της νέας αγορανομικής διάταξης που αφορούν τους κανόνες υγιεινής, τα απαιτούμενα αρχεία, την εκπαίδευση προσωπικού και εξειδικευμένες απαιτήσεις για κάθε διαφορετικό είδος επιχείρησης.
Χημικός Δρ. ΕΚΠΑ, Τεχν. Υπ. Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων «Πασιάς-Ραπτοπούλου»
Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
Η Ραπτοπούλου Καλομοίρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην Χημεία Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 2013.
Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, αλλά και στον ποιοτικό έλεγχο σε βιομηχανίες τροφίμων, και στην εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας (ISO 17025, ISO 22000 ) σε χημικά εργαστήρια και βιομηχανίες. Από το 2017 είναι ιδιοκτήτρια του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου στην Λαμία.
Είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων και βιβλίων με θέμα την Χημεία Τροφίμων.
Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)