Νέα Αγορανομική Διάταξη για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων
Δείτε επίσης:
Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτηση μας, από τον Ιούλιο του 2017 έρχεται η νέα αγορανομική διάταξη η οποία έχει ως στόχο την αυστηριοποίηση των ελέγχων που αφορούν όλες τις εταιρείες ή μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και της μαζικής εστίασης. Με τη νέα διάταξη οι επιχειρήσεις κατηγοριοποιούνται ως προς την εκτίμηση επιπέδου κινδύνου σε Επίπεδο Ι (χαμηλό), Επίπεδο II (μεσαίο) και Επίπεδο III (υψηλό).
Ανάλογα με το επίπεδο κινδύνου αυξάνεται και η συχνότητα ελέγχων από τους αρμόδιους φορείς. Στη συγκεκριμένη διάταξη περιγράφονται αναλυτικά οι χώροι και οι εγκαταστάσεις που θα λειτουργούν οι επιχειρήσεις που διακινούν, μεταποιούν ή παράγουν τρόφιμα, τα απαραίτητα αρχεία που πρέπει να συντηρούν και οι κανόνες που θα διέπουν την εκπαίδευση κατά ΕΦΕΤ του προσωπικού.
Η Webinarium ήδη από καιρό αναλαμβάνει την προετοιμασία της επιχείρησης σας ώστε να είστε συμβατοί με τις απαιτήσεις της νέας διάταξης του ΕΦΕΤ σε όλα τα στάδια με συγκεκριμένες λύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από καθηγητές Πανεπιστημίου και εκπαιδευτές εγγεγραμμένους στο Mητρώο του ΕΦΕΤ.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και το σεμινάριο εκπαίδευσης προσωπικού στου κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων κατά ΕΦΕΤ.
Προσεχή Webinars
-
Εσωτερικός Επιθεωρητής ISO 17025:2017
13-Φεβ-2021 16:00 -
Εκπαίδευση στο Διεθνές Πρότυπο BRC Issue 8 - Οι νέες Απαιτήσεις για Ομαλή Μετάβαση της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα Έκδοση
06-Μαρ-2021 11:00 -
Εκπαίδευση στα Συστήματα Ποιότητας ISO 22000-HACCP
20-Μαρ-2021 17:00 -
Εκτίμηση και Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και δοκιμών διακριβώσεων
30-Οκτ-2021 16:00