Το μοναδικό στο είδος θερινό σχολείο χημικής ανάλυσης για τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και εδαφών για καλλιέργειες βρίσκεται στην τρίτη του χρονιά και μέσα από τις ενότητές του ο εκπαιδευόμενος θα λάβει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για:
1. τη χημική ανάλυση ελαιόλαδου και φαινόμενα νοθείας (οξύτητα, τιμές k, υπεροξείδια)
2. τη χημική ανάλυση μελιού νοθεία (οξύτητα, HMF, διαστάση, υγρασία, αγωγιμότητα, γυρεοσκοπική ανάλυση, σάκχαρα)
3. τη διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων, ισχυρισμοί υγείας και φαινόμενα παραπλάνησης καταναλωτή
4. τον ποιοτικό έλεγχος τροφίμων μέσω ανάλυσης βαρέων μετάλλων με ατομική απορρόφηση
5. την ανάλυση εδάφους και αξιολόγηση αποτελεσμάτων (PH, αγωγιμότητα, ανταλλάξιμα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά, μηχανική σύσταση).
Το θερινό σχολείο εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων που θα πραγματοποιηθεί καθημερινά από 19-07-2021 έως 23-07-2021 από τις 17:00-21:00.
Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης θα αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένο βίντεο. Όλες οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με βίντεο με αναλυτή τον Δρ. Πασιά Ιωάννη που θα είναι και ο εισηγητής.
Μετά το πέρας των μαθημάτων παρέχεται πιστοποίηση. To κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 250 ευρώ.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων κάντε άμεσα την κράτηση σας.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Δείτε πρώτοι τα νέα μας στο Google News