Απαιτείται να ολοκληρωθούν όλα τα Μαθήματα
Στο σύγχρονο κόσμο που η πραγματική εξειδικευμένη γνώση αποτελεί τον πυρήνα για την εύρεση εργασίας, το παρόν σεμινάριο θα συντελέσει στην απόκτηση ουσιαστικής γνώσης πάνω σε θέματα που αφορούν την ανάλυση του προσδιορισμού βαρέων μετάλλων και μεταλλοειδών σε τρόφιμα με την τεχνική της ατομικής απορρόφησης με φούρνο γραφίτη. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μελετηθεί διεξοδικά η διαδικασία προσδιορισμού μολύβδου, καδμίου, αρσενικού, κλπ σε τρόφιμα ευρείας κατανάλωσης όπως παιδικές τροφές, λαχανικά, δημητριακά, προϊόντα γάλακτος και άλλα ενώ θα γίνει σύγκριση με τα απαιτούμενα ανώτατα όρια όπως αυτά περιγράφονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία 1881/2006.
Χημικός Δρ. ΕΚΠΑ, Τεχν. Υπ. Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων «Πασιάς-Ραπτοπούλου»
Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.
Για να δείτε το «Σύνδεσμο Εισόδου Webinar», παρακαλούμε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας!(Μόνο για άτομα που έχουν κάνει εγγραφή)