Site Map
Expand:
all,
none
- Τα Νέα μας
- Σεμινάριο για τη Θρέψη Καρυδιάς και Αμυγδαλιάς - Τρόποι Ανάδειξης των Προϊόντων τους
- Σεμινάριο για τη Λίπανση και Θρέψη της Ελιάς και την Παραγωγή Ποιοτικών Προϊόντων
- Σεμινάριο Υπολογισμού Αβεβαιότητας Μετρήσεων Σύμφωνα με τις Απαιτήσεις του ISO 17025:2017
- Εξ΄ Αποστάσεως Σεμινάριο: «Ελαιόλαδο - Ποιοτικός 'Ελεγχος και Νοθεία»
- Θερινό Σχολείο Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων και Εδάφους
- Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων - Καλοκαιρινή Προσφορά
- BRC έκδοση 8.0 - Τι αλλάζει στο Ιδιαίτερα Απαιτητικό Πρότυπο Ασφάλειας Τροφίμων
- Εξ Αποστάσεως Σεμινάριο για την Οικοτεχνία και τη Λειτουργία της
- BRC Έκδοση 8.0 | Σεμινάριο για τις νέες απαιτήσεις
- Μάθετε για την Τυποποίηση Ποιοτικού Ελαιολάδου, τους Ισχυρισμούς Υγείας και την Ετικέτα του
- Ελάχιστες Θέσεις Απέμειναν για το Webinar: ISO 17025:2017
- Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων, δοκιμών και διακριβώσεων
- Σεμινάριο για τη Διαχείριση της Πανδημίας COVID-19
- Ανάλυση επικινδυνότητας στη βιομηχανία τροφίμων, τι είναι και πώς γίνεται
- Καλοκαιρινή Προσφορά! Έκπτωση 20% σε Όλα τα Σεμινάρια στο e-Learning
- Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για το εξ Αποστάσεως Θερινό Σχολείο Χημικών Αναλύσεων
- Σεμινάριο ISO 22000:2018-HACCP Όλες οι Αναθεωρήσεις
- Μένουμε Σπίτι αλλά Συνεχίζουμε να Εκπαιδευόμαστε
- Παραδείγματα απάτης τροφίμων (food fraud)
- Πώς επικυρώνω μία αναλυτική μέθοδο κατά τη διάρκεια της χημικής ανάλυσης και ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
- Οι βασικές αναθεωρήσεις και αλλαγές της νέας έκδοσης του ISO 22000:2018
- Μοναδική Προσφορά: 25% Έκπτωση σε όλα τα Σεμινάρια στην Ενότητα e-Learning
- Μάθε τα Πάντα για το ISO 22000-HACCP και Δούλεψε στις Μεγαλύτερες Βιομηχανίες Τροφίμων
- Απάτη τροφίμων-Food Fraud, προαπαιτούμενο για το πρότυπο IFS
- Μάθετε πως γίνεται η ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων μέσα σε 4 ώρες και ξεχωρίστε στην αγορά εργασίας
- Εξειδικευμένο Σεμινάριο για τη Γλώσσα του Σώματος στο Εργασιακό Περιβάλλον
- Η Webinarium Στηρίζει τον Μητρικό Θηλασμό
- Μοναδικό σεμινάριο που αφορά τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, τη χημική ανάλυση και τη νοθεία στα τρόφιμα
- Το σεμινάριο που θα σας κάνει περιζήτητους στη βιομηχανία τροφίμων
- Μάθε τα πάντα για τη διαπίστευση χημικών εργαστηρίων κατά ISO 17025 σε 10 ώρες
- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη δύσκολη μετάβαση του παιδιού από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό-Εκπαιδευτικό σεμινάριο
- Το e-learning που αποτελεί μεγάλο εφόδιο για το χώρο της ανάλυσης και των τροφίμων
- Νέο online σεμινάριο Marketing μέσω της εφαρμογής μας e-learning
- Olivanates: μια οικογενειακή επιχείρηση που επενδύει στην έρευνα των προϊόντων της.
- Συμβουλές Ε.Φ.Ε.Τ. για την Αγορά των Νηστήσιμων της Σαρακοστής
- Social Media: 6+1 Μυστικά για να ξεχωρίσετε!
- Social Media: 4 Γρήγορες Συμβουλές για να Ξεχωρίσει η Επιχείρηση σας!
- E-learning: Εκπαιδευτείτε όποτε εσείς θέλετε, απο την άνεση του χώρου σας!
- Ο Πελάτης ζητάει Έκπτωση; 6 Πιθανοί Τρόποι να την Αποφύγεις χωρίς Γκρίνια!
- Οδηγός Ορθής Πρακτικής Οικοτεχνιών: Φτιάξτε τη δική σας Οικοτεχνία!
- Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Ημερίδα για Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
- Νοθεία ελαιολάδου, πώς να την αναγνωρίσω και ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνω
- Ολοκλήρωση Webinar πάνω στα Social Media
- Πωλήσεις: 5 Λόγοι για να γίνεις ο Καλύτερος!
- Λήγει η Προθεσμία Έγκαιρης Κράτησης! Διεκδικήστε τη θέση σας!
- Blogging: 8 Συμβουλές για Τίτλους που Μαγνητίζουν!
- Εξασφάλισε τα Απαραίτητα Εφόδια και Εργαλεία για Επιτυχημένη Καριέρα από την Άνεση του Χώρου Σου!
- 8 Συχνές Ερωτήσεις Καταναλωτών για το Ελαιόλαδο
- Εξασφαλίσε μια απο τις Τελευταίες Θέσεις!
- Ημερίδα Επιμελητηρίου Φθιώτιδος: Εξωστρέφεια και Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας
- Ιστοσελίδα: Ένα ακόμα Επιχειρηματικό Εφόδιο για το Σύγχρονο Παραγωγό!
- Branding Αγροτικών Προϊόντων: Συστήσου Σωστά και Κέρδισε τις Πρώτες Εντυπώσεις!
- Εξασφαλίσε τη θέση σου! Οι Εγγραφές συνεχίζονται!
- Η Εξωστρέφεια & Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας, Αναπτυξιακά & Χρηματοδοτικά Εργαλεία
- Είναι έτοιμη η επιχείρησή μου για έλεγχο σύμφωνα με τη νέα αγορανομική διάταξη 2161/2017;
- HACCP: Εφόδιο Επιτυχίας για Επιχειρήσεις Εστίασης!
- Διάκριση για τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Webinarium!
- Website Videos: 6 Αποτελεσματικοί Λόγοι που θα φέρουν Πελάτες στο Site σας!
- Νέο Online Σεμινάριο Προφίλ Λιπαρών Οξέων: 7 Λόγοι για να το παρακολουθήσω!
- Ετικέτα Mελιού για Eξαγωγή: Τι πρέπει να αναγράφεται!
- Επωφεληθείτε απο την έκπτωση -20%! Μόνο για 2 ακόμα Ημέρες!
- Ολοκλήρωση Εκπαιδευτικής Περιόδου 2017
- Τεχνολογία και Αγροτικός Τομέας: Το μέλλον είναι εδώ!
- Ασφάλεια Παιδιών και Σχολικά Είδη!
- Εξασφαλίστε θέση στο Νέο Online Σεμινάριο! Περιορισμένες Θέσεις!
- Αγροτικό Μάρκετινγκ: 6 Σημεία - Κλειδία για να πουλήσεις τα Προϊόντα σου!
- Κερδίστε απο το Νεο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το ISO 17025!
- Άκου τον Πελάτη: 6 Έξυπνες Συμβουλές για Αυξημένες Πωλήσεις!
- Νέο Εκπαιδευτικό Online Σεμινάριο Έξυπνων Πωλήσεων στην Κρίση!
- Anuga 2017: Τα ελληνικά προϊόντα συστήθηκαν στις αγορές!
- Εμπιστοσύνη: 6 Αποτελεσματικές Συμβουλές για να την Εμπνεύσετε στο Κοινό σας!
- Νέα Ανάκληση Επικίνδυνου Προϊόντος απο τον Ε.Φ.Ε.Τ.
- Τι νερό πίνουμε στην Ελλάδα!
- Ανάκληση ροφήματος σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ!
- Συσκευασία: 6 Έξυπνες Συμβουλές για να Ξεχωρίσει το Προϊόν σας!
- Μεγάλη Διάκριση για το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου
- Παιδί και Μέλι: Σε ποιά ηλικία πρέπει να το αποφεύγει!
- Ανακοίνωση Ε.Φ.Ε.Τ. για κυκλοφορία αυγών και προϊόντων με επικίνδυνη ουσία!
- Πειθαρχία και Παιδί: 4 Συμβουλές για Καλύτερα Αποτελέσματα!
- Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Αυξητικές Τάσεις για το 2017 - 2021
- Προσοχή: 5 Χημικές Ενώσεις που πρέπει να αποφεύγονται κατά την Εγκυμοσύνη και το Θηλασμό!
- Εξαγωγές στη Γερμανία: 7 Λόγοι για να Ξεκινήσετε!
- Σοκάρουν την Ευρώπη οι αποκαλύψεις για Μολυσμένα Αυγά!
- Ενθαρρυντικές οι Εξαγωγές το 2017!
- Newsletters: 5 Έξυπνες Συμβουλές για Αποτελέσματα!
- Μεγάλος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Φωτογραφίας για το Μέλι!
- Επικίνδυνο στοιχείο σε παιδικές τροφές!
- 7 Σημεία - Kλειδιά για Επιτυχημένο E-Shop!
- Νέα Αγορανομική Διάταξη για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων
- 6 πράγματα που πρέπει να προσέχετε στο fast food!
- 10 Επικίνδυνες Παραβάσεις Κανόνων Υγιεινής στο Survivor από τον Τούρκο Chef! (Video)
- 7 Λόγοι για να βρίσκεται η Επιχείρηση σας στα Social Media!
- Ο νέος τύπος καφέ και τσαγιού που αδυνατίζει!!!
- ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ε.Φ.Ε.Τ.: Πρόστιμα για τη μη Εκπαίδευση Προσωπικού των Επιχειρήσεων Τροφίµων
- Business Blogging: 10 Ιδέες για να σας διαβάζουν συνέχεια! (μέρος Β')
- Ανάκληση ελαιολάδου από τον ΕΦΕΤ
- Επιστημονική Μελέτη: Ο Διατροφικός Κίνδυνος που έχουμε στο Ψυγείο μας!
- Προσοχή: Αλλάζουν οι ετικέτες για εξαγωγές στις ΗΠΑ!
- Business Blogging: 10 Ιδέες για να σας διαβάζουν συνέχεια! (μέρος Α')
- Ισχυρισμοί Υγείας: Η μεγάλη πρόκληση των βιομηχανιών τροφίμων
- Επιλέξτε το Κοινό σας Αποτελεσματικά και Κερδίστε! (Μέρος Β')
- Επιλέξτε το Κοινό σας Αποτελεσματικά και Κερδίστε! (Μέρος Α')
- Αλλαγή Νομοθεσίας για Κάνναβη;
- Μέλι Γνήσιο ή Νοθευμένο;
- 6 Συμβουλές για να Μαγνητίσετε τους Πελάτες σας απο την Πρώτη Ματιά!
- 7 Απαντήσεις Ειδικού στις Συχνότερες Απορίες για το Μέλι!
- Προστιθέμενη Αξία: 5 Έξυπνοι Τρόποι να Ξεχωρίσεις από τον Ανταγωνισμό!
- 8 Συμβουλές για να Απογειωθεί το Site σας!
- 5 Δικαιολογίες Πελατών και πως να τις αντιμετωπίσετε Αποτελεσματικά!
- Νοθεία σε Ελαιόλαδο: Πως να την αναγνωρίσω!
- Ισχυρισμοί Υγείας: Η Δύναμη ενός Προϊόντος
- Εσωτερικό Πρότυπο: Φίλος ή Εχθρός;
- Χημικές Αναλύσεις και Έλεγχος Ποιότητας: Αποκτήστε τη γνώση που θα σας κάνει περιζήτητους στον κλάδο των τροφίμων!
- Branding: Αλήθεια, τι έχει να διηγηθεί η δική σας ιστορία;
- Ξυπνήστε τον πωλητή που κρύβετε μέσα σας και κερδίστε! Υπάρχει λόγος!
- Webinars: Πώς να ξεχωρίσετε στην σύγχρονη εκπαίδευση!